Tendre Assassinat Nocturn

Un relat de: Emelkin

Bé... un altre dia abandonat... l'he deixat morir sentat a la cadira, mentre veia com l'afamada nit se l'anava cruspint... Ha estat graciós veure com els ultims raigs de sol s'aferraven a l'horitzó en un intent per salvar-se... res a fer... i ara sota l'implacable nit, ferit per un sentiment de culpa, deixo que s'em vagi cruspint poc a poc i escric les meves últimes paraules... perdona'm lluminós dia per creure que series per sempre... perdona'm fosca nit per no estar preparat. Ja sento les mossegades... em miro per últim cop els meus poemes, em torno a mirar totes les fotografies, torno a plorar a la meva gent... ja no els tornaré a veure... la nit es fa llarga i se'm menja poc a poc... la tristor sembla interminable, ja no em sento, es com tenir son... moriré... i demà em reencarnaré, sols per tornar a morir d'aquesta manera...

Comentaris

  • bon títol,[Ofensiu]
    Capdelin | 06-04-2006 | Valoració: 10

    posada en escena rebel i ben aconseguida sense gaires miraments clàssics... dius com aquell que no diu res, però rere les línies hi ha amagada tot una vivència, una filosofia quotidiana, una lluita per aferrar-se a la llum i sobreviure dignament...
    tens molta originalitat i un toc màgic, diferent...
    una abraçada!

  • Geraaaaaaaaaaaaard[Ofensiu]
    rbbarau | 28-02-2006

    Uo... cozetes noves! Ja en tenia ganes! La irene està en vaga, pel que es veu, i no escriu... Grrr...
    wENU,anem a pams! Primer de tot: com a bona fan m'he llegit les dues coses noves. L'altre poema l'he de rellegir (em sembla q l'hauré de rellegir més de dues i de tres vegades) per assimilar tanta filosofia. Ule... pensava que era la única que m'emparanoiava en si tot era un somni.. en si el món me l'invento... ua... com molen les paranoies de quan vas una mica taja!
    Wenu, pasamos al siguiente.
    Aquest text està molt bé. M'ha agradat molt això de lo de que la nit es menja el dia i se't menja a tu... hi ha dies que de veritat tens ganes de menjar-te a tu mateix, i ale... demà serà un altre dia... Però wenu... axi és la vida... La nit pot ser fosca però sempre saps que es farà de dia(frase del noviu d'una amiga meva... ho dic per si té copyright)... en fin... que segueixo intentant fer-te una cr´tica constructiva... po nuse..no la trobo, tu... seguiré buscant!
    Un petó

  • _shamandalie_ | 16-02-2006 | Valoració: 10

    macu, sii, molt bonic!.. i molt melancòlic també.. però segur que l'endemà no vas tornar a morir! i wenu pensant-hi va tela de bé morir de tant en tant.. que així quan et tornes a despertar tot es veu més bonic i més tendre i t'adones de tot el que tens, i tot el que veies borrós abans de tornar a .. i mors per neixer altre cop i neixes per a tornar a morir.. i somrius per plorar i plores per somriure.. si, realment, ets la mar de feliç morint de tant en tant :)

    nuenu, que és preciós gerard, dramàtic i molt, molt dolç, ja saps que sempre he sapigut i afirmat que ets el crack escrivint! tens un do..

    aveure quan es digna l'inspiració a venir-me a veure a mi.. u_u'

    apa, que sé que ets feliç gerard :P cuida't molt oki? yo ya ho faig ^^ i viu i mor i sobretot somia sense parar!

    per cert... impressionant el titooL!! superior! letalment dolç...