Te'n vas...per no tornar (o un adéu V)

Un relat de: ximxim

"Te'n vas amb el cap cot però amb pas decidit. Has vingut a buscar el perdó, i no l'has trobat. Un "em sap greu" quan ja era massa tard, i no ha estat tan fàcil com pensaves que seria. T'has aprofitat de l'amor que sentia per tu, buscant només sexe, xiuxiuejant paraules d'amor a cau d'orella. Quines nits! Quan tocava el cel amb els dits, somiava que agafada de la teva mà les coses no podien anar malament, que la unió fa la força però a més duu la felicitat. I tu mentrestant jeies al llit pensant en altres coses, o simplement deixant la ment en blanc una estona... perquè la teva nòvia et demanava massa atenció, et senties lligat, necessitaves un descans.
I ara has perdut de cop tots els lligams, el teu secret s'ha descobert, ella t'ha engegat i has vingut aquí a veure què podies arreplegar, amb paraules tendres i llàgrimes als ulls, com si fins i tot tu creguéssis que l'ànsia de sexe s'estava reconvertint en un sentiment més profunt... Tanta por tens d'estar sol? Que t'has atrevit a dir que estaves confós, que saps que ha estat un gran error, que no vols que tot acabi d'aquesta manera...
Però t'has topat amb un no per resposta, no el preveies, ho creies tot guanyat i has vist que tu no controlaves les vides d'aquella gent de qui tant t'has aprofitat. I has girat cua, el teu "em sap greu" ha estat de resignació, ni tan sols has fet una trista objecció, un "podem començar de zero", cap mena d'insistència... no, tu només volies que no acabés enfadada, poder caminar tranquil sense que res ni ningú et recordi el mal que has fet...i qui sap si algun dia trucar per tornar a fer un polvet. Has tingut la opció, però no volies lluitar per mi... potser lluitaràs per ella. I espero que perdis la lluita, Albert, però si és tan bleda com jo et perdonarà..." - ha pensat la Sònia mentre des de la porta del balcó veia com l'Albert s'allunyava carrer amunt i una llàgrima davallava resseguint el contorn suau de la seva galta. El seu món d'il·lusions i felicitat s'ha esfondrat en menys d'una setmana, primer quan la va trucar la Núria, avui veient que no hi hauria una segona oportunitat. S'eixuga la llàgrima amb la mà en un impuls sobtat i gairebé violent, i mirant la cantonada on ha desaparegut la figura del noi, diu en veu alta: Adéu, Albert.

Comentaris

  • Apa, la següent part[Ofensiu]
    Linkinpark | 29-11-2004

    Per a quant la següent part, si hi ha, crec que al final de cada capitol tindries que posar el nom del pròxim capitol, com fa el Biel Martí a ELS VIATGES D'EN TOBIES....... que parlant d'açò, a veure quan traus la següent part. Molt bé, continua així.
    Fins una altra!!

  • Anem a pams[Ofensiu]
    Biel Martí | 15-11-2004 | Valoració: 9

    Anem a pams, ximxim... No sabia que havies publicat la cinquena part d'aquesta heptalogia o com es digui fins que he llegit en el fòrum que les recomenaven (les 5) i he dit, ¡tate!. Així que aquí soc no sense abans haver repassat les anteriors. Cal dir doncs, el seguent: com ha estat escrit sembla més depurat que els anteriors però... sempre hi ha un però, com sempre hi ha un dijous. Però la carta sembla part d'un conte enganxada a aquesta heptalogia o com es digui amb un retalla i enganxa. He de dir que déu ni dó quina carta, però potser, a mi, innocent i incomplert crític avui, em sembla una mica fora de context. No t'anessis a pensar que no m'agrada, ans el contrari, però el que et deia, dit està.

    Biel.

  • Noia...[Ofensiu]
    AnNna | 09-10-2004 | Valoració: 10

    Aquests cinc capítols... m'encanten. M'has tingut aquí patint, amb la cara enganxada a la pantalla de l'ordinador, amb alguna llagrima que queia sense voler.... De veritat, repeteixo, gràcies per escriure. Faries algun capítol més? Si algun dia t'ho planteges, em faries un gran favor. Sàpigues que jo estaria d'acord. Gràcies. Si és que són magnífics!
    Ptons,
    AnNna.

  • Amics relataires![Ofensiu]
    Ilargi betea | 07-10-2004

    Volia dir-vos que com els organitzadors de la nostra pàgina tenen molta feina amb tants relats i no trobaven el moment de fer el fòrum vaig decidir fer-ne un de provisional per anar passant. Els ha semblat bé i m'han demanat que ho digués a algún comentari seu o meu abans que ells destaquessin l'adreça del fòrum a la pàgina d'inici. Se m'ha acudit que la millor manera de fer-la arribar a molts usuaris era posar-vos un comentari als més llegits i a alguns altres relataires (si em deixo algú que hauria de ser-hi, ho sento! sóm tants que em segur que em fallarà la memòria!) tot i que vull que quedi ben clar que és una iniciativa per TOTS els usuaris del web (escriptors i lectors).

    http://boards.melodysoft.com/relats/

    Una abraçada i (ho sento, Manu, no puc evitar-ho! :P) molta màgia!

    PD: El fòrum és molt senzill, potser fins i tot cutre, però és el que hi ha..sóc un desastre en qüestions tecnològiques! de tota manera, crec que per fer la seva funció n'hi ha prou... XD