Swinga'm

Un relat de: harribitxi

Ell, va seure noblement en aquella banqueta que semblava que estés sospesa en l'aire; un aire carregat de fum, olors especials i altres quès que encara ara no he sabut reconèixer. Va somriure amb un cert toc de picardia en els seus llabis, tal com si del dolent de la pel·lícula es tractés, i va donar l'entrada.

Aquells dits llargs, delicats però turgents, àgils i inexhaustibles, van començar a dançar amb la major harmonia i serenitat mai vista. Entre moviment i moviment subtil vaig deturar la meva incansable i profunda observació per poder atendre aquell sò que em va deixar tal com figura de marbre. De tant en tant una esgarrifança em recorria el cos de cap a peus, d'extrem a extrem, de banda a banda, de fit a fit...la meva ment pensava en blau durant uns instants i creia ésser en terra de fantasies que ja han viatjat a la realitat, terra de plaers, terra de desig. Alguna cosa em dominava, alguna cosa a la qual obeïen els meus moviments sense tenir en compte la meva opinió, alguna cosa m'impedia controlar les meves reaccions cada cop més brusques, més insinuants, més ferotges. Els meus ulls llençaven mirades que no deixaven de buscar sense saber que volien trobar, les meves cames seguien els passos d'aquell swing esgarrifosament plaent mentre les meves mans les contrariaven, el meu cap es capbussava en aquella guerra de tons i semitons que... sobtadament va concloure buscant rebuscadament la fonamental.

Vaig creuar les cames, vaig mirar a banda i banda, vaig recolzar l'esquena en el respatller de la cadira, vaig tancar els ulls durant uns instants i sense poder evitar-ho, vaig deixar anar un sospir...


Comentaris

  • Gairebé se sent[Ofensiu]
    lluisba | 16-11-2008 | Valoració: 10

    Aquesta música de fons. Potser també la pluja rera la finestra.

l´Autor

Foto de perfil de harribitxi

harribitxi

14 Relats

11 Comentaris

16520 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Neix un dia de desembre de 1992 prop del Mediterrani, Tàrraco. I amb el temps fa de la música i la literatura la cara oculta de la seva lluna.