Sonet llunàtic

Un relat de: El follet de la son

Ens mira fixament, dragó de llum cendrosa
escalant la paret, fonda de l'infinit,
escampador d'estels extrets d'un sac sargit
amb blau de cartolina i bleix de pau mandrosa.

Silenci d'ulls fitats, tan cert que sols et mira,
es desfà per la seda que lluu sobre l'herbei.
Lleus boirades de sucre, ungüent de sa remei
contra tota tortura morint sobre la pira.

Seus sobre la barana, tremola el bosc despert,
lluny canten les granotes rera els pals de la cleda,
i el temps resta a l'espera del teu diàleg cert.

Escalant la paret, dragó de llum s'enreda
deslliurat de la brida dels teus ulls gris i verd.
Callada te la mires, de Lluna és temps de veda.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de El follet de la son

El follet de la son

98 Relats

171 Comentaris

91452 Lectures

Valoració de l'autor: 9.69

Biografia:
Tener el valor, sabiendo previamente que vas a ser derrotado, y salir a pelear: Eso es la literatura.

(R. Bolaño)
_____________________

Cada nit de deliris,
quan la foguera es fon,
reparteix pols de somnis
el follet de la son.

Si us puc ser útil per alguna cosa:
pradinyus@gmail.com