Sonet en sol major

Un relat de: Bufanuvols

Que no, que no la tindràs
Que no, que no pots, sens més, estimar-la
que no, que no...
Diràs que em calle
que siga silenci per sempre
i et diré que no...

Que no, no la tindràs:
patix-la de lluny,
sofreix veient
com se la porta el vent
prenenent eixes mans que mai veuré.

No em faran callar,
que no,
no deixaré de mirar-te
i de desitjar que siguis per a mi.

Comentaris

  • Xocolatina | 20-10-2006

    quan sembla que tot i que tothom ens porta la contraria no em de deixar-nos aixafar, "No em faran callar, que no, ", m'agrada la decisió que demostres, sembla que tens clares les coses per damunt de tot i de tots.

    Una llepadeta per a tu,
    de Xocolatina