Sonet cec

Un relat de: El follet de la son

Han esclatat les flors, el pol·len amnistia,
davallen raigs de Lluna al llac de mitjanit.
Persèfone ens depara un ball de tango al pit,
gladiol a mà i brasa, final de carestia.

Els nius coronen arbres, desperta els ulls el blat,
camines per la brisa que frega l'escambell.
Han esclatat les flors al verd d'un bronze vell
i, en quart creixent, rialles ressonen pel sembrat.

Com rius fets de cascada, el crit al Sol es pon,
ans descansi a l'escrit que, innocent, em donares
mirant d'altres turons de danses, vida i son.

Cert de mi i lluny de mi, he arrencat atzavares
i obrint els atzucacs em cantes la non-non
però em sé orb de tu, amb el seny de les mares.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de El follet de la son

El follet de la son

98 Relats

171 Comentaris

91863 Lectures

Valoració de l'autor: 9.69

Biografia:
Tener el valor, sabiendo previamente que vas a ser derrotado, y salir a pelear: Eso es la literatura.

(R. Bolaño)
_____________________

Cada nit de deliris,
quan la foguera es fon,
reparteix pols de somnis
el follet de la son.

Si us puc ser útil per alguna cosa:
pradinyus@gmail.com