S'obre la porta

Un relat de: GTallaferro

Enmig del silenci nocturn, tanco els ulls i s'obre la porta.
Es comencen a dibuixar amb línies de mel, els racons de casa. Com petits tresors, àurics, comencen a brillar. Apareixen, per fi, càlides i amoroses, les siluetes tan estimades, en aquest fons de boira taronjada.
Aquest cop, és el dia de reis. Jo faig un reguitzell amb les joguines, esquitxos de colors, en una catifa vermella. Una exposició d'innocència, amor i alegria, on hi convido als avis i als pares, els meus millors regals.
S'obre la porta... però Cronos és infranquejable.

Comentaris

  • molt tendre i bonic![Ofensiu]
    teresa serramià i samsó | 09-12-2006 | Valoració: 9

    el passat obre la porta..., i ens du imatges tendres, imborrables. també ens du enyor, que tenyési d'or allò que ja hem perdut.

    la porta del present és va obrint duent-nos nous alès i olor de flors i cels rogencs ,i mars misteriosos que besen els nostres peus que encara caminen platja enllà...

    L'engoixa la tinc controlada, però a mi, quan escric, m'abelleix "queixar-me", per vèncer i poder, després de plorar, fer-me un fart de riure.Així que ja ho veus, els teus desitjos són realitat.

    Que se t'obrin les portes i et duguin tots els tresors que tu esperes i mereixes. Una abraçada!

l´Autor

Foto de perfil de GTallaferro

GTallaferro

67 Relats

153 Comentaris

61246 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer l'onze de maig del 75, el dia de Sant Eudald, patró del meu estimat Ripoll, que guarda com a preuada possessió el magnífic Monestir de Santa Maria.
Des de sempre m'han apassionat les lletres. Pel que fa a la lectura, m'encanta llegir impulsada per la curiositat d'aprendre com comprendre millor el món i també a mi mateixa. Els llibres són el meu millor mitjà de transport cap a nous móns i noves idees. I en referència a l'escriptura, haig de dir que la considero un gran mètode de catarsi que intento practicar sempre que puc.
També m'agrada dibuixar, anar al cinema i multitud de petites coses que donen color a la vida,com acariciar els meus gatets, en Xin xin i en Kiri.

En fi , només dir-vos que em fa molta il·lusió que llegiu els meus relats!!