'Smartphone' al bar

Un relat de: Vicent Terol
Assegut al bar amb tres amics, Nèstor té el seu nou mòbil –un potent 'smartphone'- a la mà, amagat baix la taula. Espera el moment apropiat per exhibir-lo, fent servir alguna de les seues aplicacions, amb l’objecte de sorprendre els companys i així presumir de la més alta tecnologia.

Tanmateix, el temps passa i no troba l’ocasió: hi ha massa soroll perquè el telèfon intel·ligent puga identificar alguna de les cançons que sonen; no sorgeix cap dubte a la conversa que seria resolt consultant la Viquipèdia... Nèstor va posant-se una mica nerviós.

De sobte, s’il·luminen els seus ulls. Samuel acaba de fer la següent pregunta: “Què es pot tardar anant d’ací a Solsona?”. És el moment. Nèstor mostra el 'smartphone' i dirigeix el palpís del seu índex cap a la icona de l’aplicació ‘Maps’. “De seguida ho sabrem...”, diu, satisfet.

Els seus amics es queden en silenci mirant-lo, i ell pressiona el dit sobre l’aparell en repetides ocasions, alternant aquesta acció amb pauses en les que els seus ulls observen la pantalla durant uns segons, esperant una reacció del telèfon.

“No sé què passa”, diu. “Crec... que no va bé la connexió”, prossegueix amb un to d’impotència.

"Xe...! Això es una merda!", li reballa Samuel.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Vicent Terol

Vicent Terol

127 Relats

380 Comentaris

103053 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Tinc un llibre amb 113 microrelats, editat per "El Toll". Es diu Capsa de bombons.

Fusió de fotografia i microfragments a microfragments.

Escrits variats i altres coses a L'aixeta.


Per contactar: surfinpop@gmail.com