Sisé poema d'aniversari

Un relat de: Marcel Vidal

Si sé
que només per un instant,
cada dia, o de nit,
alguna cosa t'ha recordat
que hi sóc. O qui sóc...
Ja en tinc prou.
Puc seguir endavant
creant camí, nou,
a cada pas per la vida

Comentaris

  • bonic[Ofensiu]
    AINOA | 02-06-2005 | Valoració: 9

    Segur que la teva filla et recorda en molts instans de la seva vida.
    Un bonic regal.

  • El millor regal[Ofensiu]
    brideshead | 12-05-2005

    Si saps que per un segon, un instant, ets en el seu cor i en el seu cap, no et cal res més per seguir viu, per afrontar el demà...
    I ho dius d'una manera hermosa, dolç amb l'expressió d'una estimació immensa.
    Felicitats de nou. Esperava amb impaciència un nou poema teu, gràcies per seguir escrivint...