Silicona

Un relat de: Cau de lluna

Ens agrada quedar per sopar, i enlloc d'això arreglar-nos per sortir. Enfundar-nos en un glamour fet de lluentons i teles sedoses. Se'ns marquen cada una de les vertebres de la columna, per així, poder creure encara que som humanes.
Fumem, em pinto els llavis. Fumem, em faig la ratlla als ulls. Fumem, desapareix qualsevol rastre del meu rostre i aparec de nou com una papallona nocturna, com una nina intacte.
Fa uns anys tenia malucs, ara tinc cites amb homes que no conec i que probablement tampoc voldré conèixer. Se'ns escapa la vida entre sales de llums fantàstiques a Barcelona i a la resta del món. El centre de l'univers sé que no existeix i porto tres anys dient que en tinc tres menys, tot per no haver de començar amb un tres al respondre. Mitges i lligacames, sostenidors amb espumes que em pugen la moral i em fan cotitzar més alt en borsa. Ara faig més hores de gimnàs i menys de lectura, no tocaré sostre: aquest segur que és fals. A la nevera mai hi ha xocolata, em sobra el sexe! Dic que m'agrada el house i el techno, i al meu nou iphone i tinc una llista amb els millors dj's per no espifiar la gran actuació en aquest immens ball de disfresses.
Extensions al cabell i sabates de taló, el rímel m'emmerda les pestanyes, però el públic m'aclama.

I dilluns al matí hauré de posar-me aquell blues trist per saber qui sóc.

Comentaris

  • acolllonant[Ofensiu]
    Pau Mora | 09-11-2011 | Valoració: 10

    .

  • Ben retrobada[Ofensiu]
    gypsy | 11-08-2008

    Un text esfereïdor en la seva quotidiana veritat.
    I la mescla entre el glamur i el que en realitat amaga en el seu rerefons. I el final, el dilluns amb l'empatx de realitat que representa. Profund, versemblant i ben escrit.

    He vist que has penjat més textos, els aniré llegint. Et recordo, que bé que hagis tornat!


    gypsy


    ;)

l´Autor

Foto de perfil de Cau de lluna

Cau de lluna

15 Relats

24 Comentaris

15750 Lectures

Valoració de l'autor: 9.38

Biografia:
Vaig néixer un dia d'octubre a les 5 del matí. La meva besàvia m'explicava que aquell dia hi havia una immensa lluna foguejada penjant del cel i que això em feia ser com sóc. Llavors no li feia massa cas, ara enyoro les seves supersticions.

S'ho inventava tot, ella. Ara jo.

Invento personatges i situacions. De vegades les escric, de vegades es perden.



+info
www.calaixdesordenat.blogspot.com