(sexífer, sexímer)

Un relat de: Tanganika
Dotat -ben dotat, dotadíssim- com n'estava, no capia com era que ell, un sexífer ultra i mega i arxi i fot-li alfa, passava a sexímer.

Seria l'edat?
Allò el cabrejava.

Haver trobat aquell parèntesi (i això que l'home era un matemàtic gens nat, però li va venir, potser per fer entendre o malparidejar) amb els dos termes separats per una coma -(sexífer, sexímer)- més que fer-lo sentir bé per l'enginy, feia que s'hostiés les capes del cervell que li corroboraven que sí, que sexímer guanyava espai en l'esplanada ja no tan vasta de sexífer i que s'hi havia de fotre fulles. L'esplanada colgada com si fos una catifa de Corpus? I el seu corpus aniria minvant.

Es queixava massa. Amb noranta-tres anys i un promig de cinc cardamentes al dia, aquell sexífer, sexímer.

Comentaris

  • Sexieròtic[Ofensiu]
    nadàlia | 15-09-2016

    Hola, fa temps que no mirava aquestes pàgines i té llegit a l'atzar, potser pel nom, tan evocador, Tanganika, que em sembla que és un llac amb tanga. No recordo l'origen d'aquest nom , però és molt sensual, i escau a les noies o dones formoses. Bé el text m'ha deixat amb un interior sense destapar, l'erotisme del qual és subtil i gairebé amb una funció imaginativa per part meva, el lector., que fa que sigui diferent i molt original.A partir d'ara penso llegir-te i rellegir-te, perquè no, car són les lectures repetides les que em donen tot el sabor del text,i , en treu com una taronja espremuda tot el seu suc.

l´Autor

Foto de perfil de Tanganika

Tanganika

216 Relats

219 Comentaris

133130 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Al terrat de la meva infantesa amb el llibre de la meva mig maduresa: 'Al terrat a l'hora calenta i altres relats' (Nova Casa Editorial, abril 2015).