Sense voler

Un relat de: fani segurado cabrol
Sense voler

Se t cauen les dents. I sense cap manera de parar‘ lapidorrea.. has decidit , a la fi, fer una visita a l’ Olga.

L’Olga tampoc té dents. Ella , abraça els seus llavis, en forma de lluna minvant i els arruga fort i temorosament per poder emetre un so, qualsevol so.

Desitges picar a la porta, però tampoc tens dits..i què ha passat per arribar aquesta situació tant fora de lloc?.. perquè estic fet un nyap? On he perdut els meus membres, tant i tant estimats per la resta del meu cos?
Les genives i els cartílags han desaparegut i no ha estat per art de màgia—( estic convençut que és de tant teclejar, ja m ho havien avisat)..les falanges s’han fos.

L’Olga havia intentat que jo m’adonés :
`- deixa ho i centra t en una altre cosa. Busca’t un hobby,llegeix, escolta la ràdio, fes el curset (ah, si! aquell curset!!), ves al cinema subtitulat, juga ...però deixa de teclejar.

La Marta també va insistir, fins i tot, em va portar menjar xinès a casa i una cervesa sense alcohol.. alguna d’ aquestes artesanes i no sé quantes beuratges naturals, és clar, més.
-¨quest¨ és per pujar te les endorfines, ¨quest¨ d’ aquí ,el més marronós, per potenciar les teves idees, “ quest”per equilibrar els xakres..

(i, a mi, de veritat t ho dic ,,,m agafen cagarrines)

Suposava, que tota aquesta història , s’esvairia d’ un moment a un altre.
He rodat pel barri cercant remeis, o algú que m’ entengués amb la mirada, perquè en realitat , no tinc gaire relació amb la gent que m’ intenta rodejar, aquelles que viuen pululant al teu radi de visió i ni et reconeixen..
Suposo que per això ningú m ‘ ha mirat directament, si de cas, ha estat una mirada fugaç , de desconfiança o , de por.

He pujat les escales.. plenes d’ olors. olors a “ fritanga “, olors a robes netes,olors a colònies fortes, d’ aquelles com el Brummel,olors a peus, olors a flors de plàstic..total, tant esforç per res,
He acabat escaldada, dins l’olla de la dels olors a menjar sà..i he recapacitat :

- Sóc una sèpia i no puc fer-hi res i..no puc fer-hi res




Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer