Sense voler penso en tu...

Un relat de: lady_belen

Divendres nit.. estic asseguda en el meu escriptori, llegint una estona i sense voler m'he posat a escriure.. A través de la finestra de la meva habitació solament puc veure edificis, un petit tros de cel que es mostra timidamente entre les muntanyes que envolten el meu poble, que per cert, mai havia vist lo estrany que és el cel de nit si et fixes, o no m'havia adonat, i finalment la bici del meu germà sola, aparcada, esperant que algú la tragui a passejar.

L'aire que entra és càlid, tebi, de fora entra el soroll dels cotxes que passen per la carretera i d'una moto que sembla ja distant. Penso en les meves coses, en el poc que queda per al meu natalici, en gent que trobo a faltar, en la gent que sempre em signa el fotolog...que de debò, gràcies (:

Distreta com estic m'incorporo, encenc el meu ipod i escolto músca...després ja sense voler em porta el teu record i deixo que la meva imaginació voli tan lliure com pugui...
Tanco els ulls durant uns minuts i somni desperta, com tantes altres vegades. Aquesta vegada somni que apareixes tu del no-res i ens quedem mirant-nos així com sorpresos. Intercanviem mirades, sensacions, sentiments, paraules.. els teus ulls em lliguen, em retenen, m'alliberen per a tornar-me a lligar, m'exciten, m'entusiasmen, m'enamoren, m'inciten, m'apassionen, m'espanten, em donen gelosia, em contenen, m'omplin de força, em deixen ximple, indolent, feliç... i per un moment som còmplices d'alguna cosa ja passada, i tot això sense dir-nos gens, solament amb la mirada. Em piquen els ulls de mirar-nos tant estona i no tancar-los, assec com em corre una llàgrima per la templa i em dóna el riure. Esperava que em diguessis que he perdut, ja que vaig tancar els ulls abans que tu. Però no... noto que els teus llavis toquen els meus lentament. Em beses.

Tu respires fort, jo també però crec que no ho escoltes. M'agafes la mà. Que moment tan insuls, però per a mi tot el món s'ha reduït a les teves mans, a la teva respiració... i assec que no em canviaria per ningú. Per ningú... Obro els ulls i torno a la realitat, m'adono que els somnis tan sol somnis són i que no hi ets aquí, i dubto si succeirà algun dia. Però es que no tinc res, res, RES...si no et tinc aquí.. Em lebanto, torno a asomar-me per la finestra. A aquestes hores ja no s'escolta res, solament des de lluny puc veure una parella de joves per a arribar a algun lloc que desconec, imagino que cadascun ira a la seva casa, o tal vegada junts allà on vagin...o no ho sé, asaber.
Noto que la brisa acaba d'assecar el meu humit cabell. És molt agradable. De cop i volta tanco els ulls. Penso en altra cosa...




Comentaris

  • pensar en la persona estimada..[Ofensiu]
    rosanegra | 02-04-2009 | Valoració: 10

    l'amor és una cosa molt bonica..
    has expressat molt be els teus sentiments, els teus somnis, les ganes d'estar amb la persona amada..
    perfecte! :)
    seguiré llegint-te

    oriol.

  • Somni[Ofensiu]
    Naiade | 25-03-2009 | Valoració: 10

    Un bonic relat juvenil que em fa volar cap enrere tot recordant moments similars.
    M'agrada molt com t'expresses, com descrius el somni, amb tota gama de colors, sensacions, desitjos. Segur que algun dia es farà realitat, si no és que ja ho és.
    Gracies al teu coment t'he descobert i et seguiré llegint

    Una forta abraçada

  • M'hi sento identificada...[Ofensiu]
    martaplanet | 02-11-2008

    Els records sempre estan allà, en qualsevol moment, en qualsevol isntant...
    m'ha agradat aquest relat ^^
    no sé si t'ho has inventat tot i ha sorgit d ela teva imaginació o realment t'ha passat, però et puc dir que a mi si que m'ha passat.

    Et seguiré llegint així que segueix escribint ;)

  • Sense voler penso en tu...[Ofensiu]
    Boigpertu | 28-10-2008

    Un títol perfecte per un text prezios! Gracies pel comentari...el teu si que es macu!

    Desitjan llegir més paraules teves!

    Albert*

  • UN DIARI D'AMOR[Ofensiu]
    EULALIA MOLINS ARAGALL | 28-10-2008 | Valoració: 8

    Es bonic escriure els sentiments, es agradable saber com penseu el jovent, com costa de viure sense la persona estimada, que no sempre serà l'amor de la teva vida, però que en començar l'anyores, el desitges, no pot passar sense ell. Felicitat per la teva entrada a relats en català, et seguiré llegint.

Valoració mitja: 9.5

l´Autor

Foto de perfil de lady_belen

lady_belen

22 Relats

90 Comentaris

42620 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Es pot dir que els meus ulls van veure la llum per primera vegada un dia del fred mes de novembre de l'any 1990 a la ciutat de valència.

Ara, en la actualitat sóc estudiant de magisteri.
En el meu temps lliure i moments de solitud, por, felicitat... solc escriure.
Escriure em fa sentir bé, em tranquil·litza confessar-li les meves penes i alegries a una pobra fulla de paper o a la pantalla del meu estimat ordinador...

Vaig descobrir aquesta pàgina fa molt de temps i em passava sempre a fer-li un cop d'ull, i ara m'he animat a participar en ella, aprofitaré el poder llegir a altres autors i que opineu sobre mi... i a mesura que passi el temps espero, amb els vostres comentaris, opinions i llegint relats, que pugui aprendre a escriure millor del que ara ho faig.