Revistes porno

Un relat de: Tanganika
La Dolors, Deú l'hagi perdonada, ara ho entenc, ara. De fet, alguna cosa es deixava endevinar...Fa anys, fa anys...eren altres temps, qui ho hagués pensat! Ni el propi Vador.

-Cosme...quan puguis. Aaaah...tuuu...em podries aconseguir revistes d'aquelles...d'aquelles que els homes amagueu sota el matalàs...ja m'entens... En Vador, que és...mandrós.

M'ho demanà entre avergonyida i desesperada. No vaig fer preguntes. Les hi vaig procurar. Llavors ja tenien la nena. Ja havien criat. Ja havia complert.

La Dolors, coses del destí i del no-destí, morí. Aquell bonyet. Morí. I en Vador ni es tornà a casar ni contactà amb cap fèmina, que, tu, les necessitats són les necessitats. Quan quedàvem...aquells copets amistosos a les cuixes...aquells copets. De cop ho vaig SABER. La Dolors, pobra, hauria passat una bona gana. S'havia aferrat a la solució de les publicacions estimulants per al seu home. Segurament també es comprà tentacions que es deurien florir a l'armari d'on ell encara ignorava que n'havia de sortir.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Tanganika

Tanganika

216 Relats

219 Comentaris

133025 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Al terrat de la meva infantesa amb el llibre de la meva mig maduresa: 'Al terrat a l'hora calenta i altres relats' (Nova Casa Editorial, abril 2015).