Realitat implaent

Un relat de: Marteta
És tan impossible com lluitar en contra de les metàfores. Tan irracional com voler canviar el resultat d'una suma.Tan fantàstic com un somni.

I és un somni en el que visc i m'aliment. He après a tancar els ulls als desenganys i a obrir-los a la fantasia onírica. Però em desperten i caic en la frustració d'una realitat implaent que em porta sovint a les llàgrimes. Em vull enganar, dotar al dia dia d'elements dibuixats pel meu egoisme innat. Però el mateix engany fa que el buit interior, el del somni, se'm mengi. I retorn al meu vertader món de perfecció. I voldria mai tornar.

I somriure sabent que potser demà em facin despertar i caminar. I somriure sabent la llibertat del somni sempre viurà dins meu. I somriure només per això... i pensa, si em veus somriure qualque dia potser no sigui per la teva presència, tal vegada sigui el somni que de la teva figura m'hagui idealitzat.

Comentaris

  • Els amors realitat i fantasia...[Ofensiu]
    Annalls | 20-05-2014 | Valoració: 10


    Em creuras si et dic que encara estic com tu... i no soc l'única, som dones i dones sensibles , molt sensibles , romantiques dolces i somniadores... seria tan facil fer-nos feliçes, sospirar d'amor amb un gest de tendressa d' amor profund, una mirada única .... ai Deu , estic ocnvençuda que algún home hi ha així , però la majoria son més fisics, més sexuals i animals com diu la tânia, costa , costa trobar el company en aquest sentit... i ara que sembla que a les noies tanb sel's val...
    piiiif et desitjo molta sort de tot cor !!

    Un peto guapissima

    Anna

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

165851 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.