Què te de dolent deixar-se endur de tant en tant?

Un relat de: TMR .
Què te de dolent deixar-se endur de tant en tant?

Visc de rodejada de gent que planetja cada instant de la seua vida, punt per punt. Jo soc més de deixar-me endur pels instints.

És clar que com diuen ja tinc 19 anys, però carai tampoc sóc una dona feta i dreta! Encara estic a temps de deixar-me endur per les passions adolescents. Jo es que soc més de deixar-me dur, de fer el que sent en el moment sense pensar-m'ho... després ja acceptaré les conseqüències, però ara... disfrute del plaer de deixar-se arrastrar per les passions més baixes. Un dolç de tant en tant no amarga ningú.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

TMR .

42 Relats

20 Comentaris

25004 Lectures

Valoració de l'autor: 8.88

Biografia:
Vaig néixer al 1993.

No sóc escriptora professional, ni molt menys. Escric quan tinc alguna cosa dins i no se com treure-me-la. Quan els sentiments s'acumulen i no tenen per on eixir.
No se si escric per oblidar-te o per recordar-te. El més segur és que ho faja per poder dir totes les coses que mai et diré a tu. D'alguna manera hauré de treure-me-les d'ací dins...
M'agrada escriure i el que més m'agrada de tot són els somriures. Mai ix de casa vestida sense un somriure. Dies els somriures són més feliços i dies més tristos, però mai pot faltar entre els meus complements. M'agrada somriure, però m'agrada més que em regalen somriures.

Sempre havia sigut la persona més optimista del planeta fins que em vaig adonar de que no totes les coses són de colorets, suponc que seran les conseqüències de crèixer... Però, sempre estic disposada a rebre tot tipus de critiques i recomanacions que m’ajuden a millorar.