Que et passa pel cap quan escoltes el meu nom?

Un relat de: TMR .
Que et passa pel cap quan escoltes el meu nom? M'agradaria que fossis capaç de contar-m'ho . Si vols jo puc dir-te el que pense quan jo senc el teu. Senzillament no puc pensar. Milions de papallones es concentren al meu estómag, prenen el control del meu cos i em fan eriçar fins a l'ultim pèl. Milers de calfreds em recorren la columna vertebral i senc tanta presió als budells que no m'ix cap paraula. Només se'm possa un somriue tímid a la cara, que pot paréixer estúpid, però qué és el més sincer, fruit dels meus pensaments que s'han perdut en cada record que tinc de tu, de cada imatge del teu somriure, i del record de cada caricia que m'has regalat.
I ara, pots contar-me que sents tu?

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

TMR .

42 Relats

20 Comentaris

25010 Lectures

Valoració de l'autor: 8.88

Biografia:
Vaig néixer al 1993.

No sóc escriptora professional, ni molt menys. Escric quan tinc alguna cosa dins i no se com treure-me-la. Quan els sentiments s'acumulen i no tenen per on eixir.
No se si escric per oblidar-te o per recordar-te. El més segur és que ho faja per poder dir totes les coses que mai et diré a tu. D'alguna manera hauré de treure-me-les d'ací dins...
M'agrada escriure i el que més m'agrada de tot són els somriures. Mai ix de casa vestida sense un somriure. Dies els somriures són més feliços i dies més tristos, però mai pot faltar entre els meus complements. M'agrada somriure, però m'agrada més que em regalen somriures.

Sempre havia sigut la persona més optimista del planeta fins que em vaig adonar de que no totes les coses són de colorets, suponc que seran les conseqüències de crèixer... Però, sempre estic disposada a rebre tot tipus de critiques i recomanacions que m’ajuden a millorar.