Que és la vida?

Un relat de: faldudeta_8

que és la vida, per a vosaltres?
La vida en si, llevat de coses bones i de dolentes, no és tan dolenta (quanta mentida he escrit!).
La qüestió és... valoreu la vostra vida? Que en destaqueu d'ella?
A mi, sincerament, no m'importaria deixar de tindre-la.
Que trist! Doncs sí... ho és! És trist, però és el que sento... i una de les poques coses que em queden, no sé si bona o roïna, però hem queda, és la sinceritat i el fet de dir tot tal i com ho penso. Doncs això ho penso així.
Començaré, com un home o una dona molt savi o savia va dir, pel principi.
Sempre he sigut una noia bastant alegre, "alocada" i en moltes ganes d'aconseguir molts mèrits en aquesta vida, amb molta força de voluntat, amb un caràcter algo difícil de tractar, bastant cabuda, però, amb esperança.
Fins que va arribar un dia que jo pensava que estava rodejada d'amics i amigues, però, els anys i l'experiència, poca però molt.. bastant intensa, m'han fet veure que no et pots fiar de ningú.
Doncs això, fins que un dia vaig començar a notar canvis amb mi mateixa... tot canviava, els meus sentiments, el meu cos, els meus gustos, la meva responsabilitat... quasi bé, tota la meva vida.
Bé, després d'aquests canvis en va haver un de molt greu, greu per dir-ho d'alguna manera, però pot ser perquè encara no ho he superat, però, jo ara per ara no ho veig greu, sinó que ja ho veig com la meva manera de viure.
Això hem va fer desparèixer moltes coses i que n'apareguessen de noves com les temors, l'inseguretat, la brutal baixada d'autoestima, els mèrits que volia aconseguir, l'esperança...
Doncs fins aquí ... deixo d'explicar coses que sols a mi m'importen... època un poc molt dura... i encara ho segueix sent.
Sé que no és bo per a mi, sé que no guanyo quasi bé res, sols una cosa que ara per ara és una de les que més desitjo: baixar de pes...
És a dir, no em valoro gens la meva vida...
Per això, hi ha algunes injustícies que també ajuden, però principalment per això, no vull viure.... millor dit, no vull viure així, vull fer el que realment crec, el que realment tinc ganes de fer...

Ara per ara, desparèixer...


Comentaris

  • Perdona'm[Ofensiu]
    JOANPG | 23-05-2008

    Et vaig dir que no et diria res més però veig que d'altres relataires sí que ho fan i en el fons et diuen el mateix que jo. Pensa...

    Una forta encaixada de JOANPG.

  • Clar de lluna | 19-05-2008

    ...Sí, t'expresses molt! Però pel què he anat llegint no passes per un bon moment, que diguem...

    Entenc que ets molt jove i que dius les coses tal i com ragen, però pensa que sempre val la pena viure i tard o d'hora tot s'arregla, fins i tot això que ara et sembla que t'oprimeix i t'ofega.

    Des del meu punt de vista hi ha dues maneres d'enfocar la vida:

    1.Tothom és un fill de puta fins que no em demostri el contrari. Tot i que hi ha gent que li funciona, no te la recomano, perquè tot i que potser t'estalviaràs molts mals de caps, deixaràs de viure moltes coses i deixaràs de conèixer moltes persones.

    2.Confiar i estimar fins que no et demostrin el contrari, i tot i així aprendre a perdonar i donar segones oportunitats. . Sempre hi ha gent que et fallarà pel camí, però sempre en coneixeràs de nova. A més, pensa que de vegades els que fallem som nosaltres mateixos i les segones oportunitats i el poder rectificar sempre és d'agrair.

    Amb tot això el que et vull dir és que intentis veure el costat dolç de la vida, que en té molt, i acceptis i superis el costat amarg, que poc o molt sempre hi és.

    Un vas mig ple sempre el pots veure de dues maneres, no? Mig ple o mig buit. Tu decideixes.

    Un somriure? Ànims i una abraçada!

  • t'enganxa![Ofensiu]
    rokins | 19-05-2008

    No sé si la història és real o inventada, però realment sembla autèntica.
    Transments molta veritat, molt de sentiment, té molta força.
    Continua escrivint amb tanta passió!

  • ginebre | 19-05-2008

    hola!
    Per casualitat i seguint els fils invisibles que ens emboliquen els uns als altres en aquesta web, t'he tobat i he llegit uns quants dels teus relats.
    T'haig de dir que transmets molt, expreses amb força els teus sentiments, i fas servir una llengua molt col.loquial i viva que dóna als teus relats molta expressivitat i autenticitat. No sóc molt experta, però m'agrada llegir, i crec que tens coses a dir i intensitat en la expressió, cosa bona per escriure i arribar als que llegim. O sigui que vas bé. Reflexiones sobre els interrogants bàsics de la vida i ho fas des de l'experiència i la vida.
    I encara que vulguis desaparèixer, ho expliques d'una forma tan vital, que demostra que, malgrat el mal moment que passes, sí que estimes la vida.
    Desaparèixer una mica, entrar dintre teu i estar un temps més interioritzada, és una forma de desaparèixer. Serà com "covar-se" un temps per després trencar l'ou com un nou neixement.
    Endavant i segueix escrivint!
    una abraçada!
    ginebre

l´Autor

Foto de perfil de faldudeta_8

faldudeta_8

33 Relats

54 Comentaris

40699 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
Sóc una noia de 20 anys, la qual va començar a entrar pel món de relatsencatala.com quan en tenia 16.
Vaig començar estudiant enginyeria telemàtica i he acabat estudiant filosofia, un món apasionant.
Sóc una persona què sol pensar bastant en les coses de la vida, les quals aniré compartint per aquí..amb vosaltres.