He conegut el vertader amor.

Un relat de: faldudeta_8

Sentiments.

Què en puc dir dels sentiments? Tant i tant poc a la vegada...

L'amor, per exemple, és un dels sentiments més demanats però més mal usats de tots els infinits que podria emprar.
Comences, suposadament, enamorant-te i pensant que tot el que sents és cert, vertader, i...pensant la més mentida de totes, que t'agrada.

Però hi ha un moment que aquest enamorament fuig i t'adones que l'altra persona no és realment com creies, clar... és aquí quan -almenys jo- comences a entendre la dita de "no hay más ciego que el que no quiere ver"...

És en aquest precís moment quan les persones creiem que l'amor no existeix, que l'amor no és per sempre... és quan t'adones que tot el que havies cregut era fals... ‘ la gran catàstrofe!".

Bé, jo em vaig enfonsar pensant que no, que ja no existia... però va haver-hi un moment, uns minuts de la meua vida (els minuts de la meua vida que més els dec!) que vaig conèixer a la persona de la meua vida.
Ooohh... la persona de la meua vida! Una frase que, per a mi, era una frase possible de dir, però impossible de pensar-la realment.

Bé, em presento, no? Seria un bon moment per a que poguéssiu entendre el que vindrà a continuació...

Sóc una noia com totes les demés, però diferent. Contradicció de les més certes que he dit... sempre he tingut els meus pensaments i ideologies diferents a la resta de les meues companyes... i des que vaig aprendre a no escoltar el que diu la gent, m'he convertit encara més en una noia bastant peculiar. Sóc jo, sóc com sóc, sóc com m'agrada ser i sóc qui sóc sense preocupar-me si li molesta a la gent que no m'importa.
Aquesta és una de les coses que més bé he aprés i que millor m'ha anat aprendre-la.

Així que, actuo sincerament, actuo tal i com sento... sóc tal i com veus.

Per tot això i més, és pel que dic que el simple fet que jo digui a una persona: ets la persona de la meua vida o vull passar tot el que em queda de vida al teu costat... és un fet possible de dir però difícil de dir i sentir a la vegada.

Vaig a l'important. Afirmo i amb molta força, que l'amor vertader existeix. I apareix quan i en la persona que menys t'esperes.

I afirmo també, i encara amb moltíssima més força, que estic enamorada ... no, estic MOLT enamorada... i molt segura dels meus sentiments i de que son duraders...

Aquest amor no es pot esfumar en qüestió de segons..ni en qüestió de dies...NI EN QÜESTIO D'ANYS!

És molt curiós el fet de com una persona et pot treure tot el millor de tu, et pot fer tenir ganes d'aixecar-te, de somriure, d'estimar... de viure.
Gràcies carinyo, gràcies per tot el que em dones i pel que et queda per donar-me.

T'estimo amor.
T'estimo, i per sempre.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de faldudeta_8

faldudeta_8

33 Relats

54 Comentaris

40693 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
Sóc una noia de 20 anys, la qual va començar a entrar pel món de relatsencatala.com quan en tenia 16.
Vaig començar estudiant enginyeria telemàtica i he acabat estudiant filosofia, un món apasionant.
Sóc una persona què sol pensar bastant en les coses de la vida, les quals aniré compartint per aquí..amb vosaltres.