“PRIVATE INVESTIGATIONS”

Un relat de: Carme_
L’inspector Ros i dos membres del seu equip entren a l’escena del crim. Els han explicat que la víctima, que havia estat trasllada a l’hospital al matí, acaba de morir. Així doncs, el cas ha passat a tractar-se d’un homicidi. Al rebedor, veuen al mirall unes lletres escrites amb pintallavis: “M A R C”. Serà el nom de l’agressor? Passen al menjador, on hi ha molts papers desendreçats. Estan una estona intentant esbrinar si els condueixen cap al mòbil de l’agressió, però no ho arriben a aclarir. No tenen temps per a més, han de marxar.

Dues hores més tard, l’inspector Ros amb tres acompanyants són de nou al menjador, mirant els papers, i aconsegueixen treure l’entrellat de com van produir-se els fets gràcies a unes marques que han trobat als fulls. Per saber qui n’és el culpable, passen a un tercer espai, l’habitació de la dona assassinada. A terra hi veuen un pintallavis, però no ho lliguen amb les lletres del rebedor, no s’hi han fixat quan han entrat.

L’endemà, l’inspector Ros torna a ser al pis amb dos ajudants. Decideixen anar directes a l’habitació, i ràpidament relacionen el pintallavis amb les lletres del mirall, descobrint qui ha estat l’autor del crim. Però no encerten l’ordre temporal dels fulls per saber-ne el motiu.

«Benvinguts al “Crim per resoldre”. Un de vosaltres serà l’inspector Ros i la resta conformareu la seva brigada d’investigació. Teniu una hora per descobrir qui va matar la Júlia i el perquè, trobant les pistes pels diferents espais del seu apartament i desxifrant els enigmes que s’hi plantegen. En sereu capaços? Endavant amb la vostra aventura a l’”escape room” més enrevessat de la ciutat!» De fons sonen els Dire Straits...

Comentaris

l´Autor

Carme_

64 Relats

215 Comentaris

39224 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
M.Carme Marí

Twitter: @carme_tuit / @PetitesHstories

Blog Petites Històries: http://petiteshistories.wordpress.com

Canal YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCEgOFs-D51izvxeP29Ccq0g