Preguntes

Un relat de: Marteta
Perquè tenim por a que passi quelcom que rompi amb l'estructura alienadora de sentiments en que vivim? Perquè no alliberar-nos i alhora apropar-nos al que les nostres emocions demanen a crits?. És la repressió un cau on hem trobat una comoditat arraigada en el poc ús de les nostres capacitats individuals?

Malgrat això les mirades volen per mons superiors als nostres actes. La imaginació crea i mor a causa d'una insatisfacció a no passar a ser acte. El sentiments s'esgoten i es consumeixen dins l'oblid d'una realitat externament interioritzada.

Els pensaments es fragmenten, es tornen tan racionals que corrompen el lliure esperit de sentir-nos vius, la simple utilitat. Supervivència? Jo parlaria d'una latent mort en vida, d'una auto repressió emocional, una hipocresia còmoda, una definició quadriculada d'un imaginari pràcticament arbitrari.

Comentaris

  • Doncs...[Ofensiu]
    Bonhomia | 20-06-2015

    Simone de Beavoir és la gran representant del feminisme dins l'existencialisme. Crec que t'agradaria moltíssim.

    "L'existencialisme és un nou humanisme" de Sartre me'l poso ara mateix a la llista de llibres pendents. Merci per la recomanació!


    Sergi : )

  • Un nou existencialisme?[Ofensiu]
    Bonhomia | 16-06-2015 | Valoració: 10

    Ara m'he fixat en el total i podries ser la Simone Behavoire del S.XXI! Què em queda per dir-te... que no et deixis vàncer mai per res! XD! Tu pots molt!


    Sergi : )

  • ( M'HE FET UN EXÀMEN )[Ofensiu]
    Bonhomia | 26-05-2015

    Merci pel teu comentari. Tens tota la raó.

    Perquè hem anat convertint el planeta en món. Per la superpoblació i l'interès del magnatat egoïsta. Si.

    Si. Pel mal desenvolupament biològic. La soledat és el sacrifici a que moltes i molts ens veiem sotmesos.

    La utilitat és per manca d'una anarquia ben establerta en el seu sentit natural i padcífic i per això ens perdem. Molta, massa. ofega. No és autorepressió ( perdó ).


    Bé, doncs he anat constatant cada fragment ordenadament, espero que t'agradi.


    Sergi : )

  • Hola Marteta !![Ofensiu]
    Annalls | 22-05-2015 | Valoració: 10

    Marta t'estic enviant missatges al twitter, no se gaire bé com funciona, el cas es que necesito conectar amb una persona, es el fill d'algu de qui em vaig enamorar i fa dos messos que es a l'hospital, voldria saber d'ell, el perquè m'aparta... i el seu fill es al twitter no se si no em ocntesta perque no vol o perquè no em rep, tu tampoc respons per això et demano ajuda, si has rebut els meus misstges es estrany que no hagis respós... i si no els has rebut llavors ell tampoc i es que no ho faig bé... avui mateix te contestat al de la foto que has posat... i els altres dies tel's he enviat amb el que hi ha a l'esquerra que posa la teva adreça.

    Marteta segueix escrivint i porfi diga'm alguna coseta

    Anna

  • Respostes[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 22-05-2015 | Valoració: 10

    Crec que en les mateixes preguntes hi ha les respostes. Sí, cal deixar anar les emocions, cal que facin el seu camí. És com el riu, que si desviem la seva desembocadura perquè convé, quan ve una tempesta i el riu baixa fort, recupera el seu camí i inunda el que s'ha construït a la seva antiga llera. No cal que les emocions inundin, cal que vagin pel seu camí. Una abraçada, Marteta.

    Aleix

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

166115 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.