Ponci Pilota

Un relat de: Tanganika
Es deia Ponci Pilota i era instructor de pilates. Depilat pulidament, mostrava musculatura amb gestos xulo piscines. Les havia comprades pirates, les pilates pilotes. Unes de peculiars, que feien botar les emocions més profundes. I les passions. D'aquella manera aconseguia, after class, uns finals feliços amb unes quantes ties en pilotes. Però va durar poc: a Ponci Pilota se li van desinflar les pilotes (les pròpies) arran unes punxades amb unes xinxetes caigudes d'un pòster que deia 'Amb esforç i constància a la butxaca ganància' (que no havia fet revisar antibarbarísticament) i gana en va passar, perquè en no poder-les reinflar amb cap tipus de manxa ni trobar cap pegat, substituí els piticlincs per dues campanetes que sonaven com esquellerincs que van desagradar a les clientes (més que res pel tacte fred; que es clavaven; i per la musiqueta que, van opinar amb molt d'acord, era com escoltar un gripau rovellat fent gàrgares) i ha haver de tancar el gimnàs.

Comentaris

  • Ai! Les pilotes i el pilates[Ofensiu]
    Prou bé | 23-06-2021

    Manera molt original i divertida d'explicar una història tràgica: pèrdua dels atributs, pèrdua de les relacions, pèrdua del "modus Vivendi"... això vés perquè era un xulo piscines? AMB total cordialitat

l´Autor

Foto de perfil de Tanganika

Tanganika

216 Relats

219 Comentaris

133153 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Al terrat de la meva infantesa amb el llibre de la meva mig maduresa: 'Al terrat a l'hora calenta i altres relats' (Nova Casa Editorial, abril 2015).