pistola revolucionaria

Un relat de: Isabel Muntaner

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Pistola revolucionària.


Es va palpar la pistola mentre engegava un discurs amb saliva revolucionària . Li agradava : era aparençosa i grossa. S'havia jurat a si mateix que, a partir d'ara, seria un home important amb la nova pistola a la cartutxera.
A les nit, la puta dels antics rics que ell havia espantat, l'esperava a l'entrada , i al llit, li tocava els pits punxeguts i sentia l'aroma de vainilla de la seua nuca . Ella , amb els nous amos, canviava de mans i amb els llavis pintats li besava la galta . Amb les mans destres li acariciava la pistola calenta i grossa . Encara estava calenta.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Isabel Muntaner

21 Relats

35 Comentaris

35285 Lectures

Valoració de l'autor: 9.31

Biografia:
Vaig nàixer al sud del pensament. Entre el riu Segre i el riu Cinca. La meua vila està dalt d' un turó des d' on s'albira els Monegres . Vaig estudiar en una escola que va construir la República , en un institut que va construir la dictadura i en un convent barroc. Mai no vaig distingir la meua ànima dels vestits i robes que m' anava posant, a poc a poc, al cap dels anys. He treballat la terra i he enfornat pa. La fresca de l'escola em protegia de la solana. Ara em col.loco el nas de bufó i el barret de pintor que ja no pinta sinó jardins geomètrics. Estimo les bromades i els cants dels rossinyols He cremat el meu carnet d' identitat però el rastre de la meua antiga identitat em persegueix com una ombra.