¿Per què som tan complicats?

Un relat de: amelieXIII

¿Per què som tan complicats?

Perquè som humans, màquines impenetrables de veritats...
ens agrada donar voltes i més voltes a les coses...
Ens avorrim tant durant el dia que necessitem crear, som tant complicadament enrabassats que necessitem dir que la nostra ment i el nostre cor crea necessitats complicades i inconscients perquè no tenim els suficients collons de crear-les conscientment...
Som complicats perquè tenim sang a les venes...
Perquè no som sincers...
Imagineu un món on la mentida no existís...seria tot tant fàcil...
Seria com dir que només hi ha un sí i un no,
Seria com dir que no hi ha un potser...
I és precisament aquest "potser" el que dóna joc a les nostres vides...el que ens proporciona intriga, el que ens regala desig...
i el desig és una de les joies del ésser humà, un d'aquells sentiments que quan ens falta, la nostra existència perd tot el sentit...
Doncs deixem de lamentar-nos i de queixar-nos de la complexitat de la vida, doncs la vida no és res més que la complexitat anhelada,
la vida no és res més que un sospir que a falta de desig no seria res més que la inèrcia divagant dins el temps,la vida és tant bella, i la bellesa és tan complicada que la descrivim com el sublim, i ningú, absolutament ningú vol entendre el sublim...
¿Per què?

Perquè som així de complicats....



Comentaris

  • Veig que ets nova al món de RC![Ofensiu]
    Sol_ixent | 18-04-2006 | Valoració: 9

    Tens tota la raó en aquest relat. Ja d'entrada, l'he llegit perquè m'ha cridat l'atenció el títol, i, sincerament, no m'he emportat cap decepció!

    I... si, jo de vegades em pregunto el perquè de moltes coses, però tan sols aconsegueixo arribar al mateix lloc d'on he sortit... creu-me, no val la pena "menjar-se el coco", perquè, el que s'ha de resoldre el temps ho posa al seu lloc.

    Una abraçada!

    Sol_ixent

  • L'ésser més complexe[Ofensiu]
    angie | 18-04-2006

    Aquesta és la resposta i que a més genera més preguntes... M'agrada trobar reflexions pel web i aprofito per donar-te la benvinguda a aquesta família que és màgicament resposta a moltes de les nostres preguntes.

    Fins aviat

    angie

  • Benvinguda![Ofensiu]
    Àfrika Winslet | 17-04-2006 | Valoració: 9

    Veig que és el teu primer relat, benvinguda a RC!! I veig, també, que t'agrada filosofar...jeje El relat en si està prou bé, podia haver estat un pèl més llarg i tot ;) La veritat es que en el fons ens agrada ser complicats i complicar-nos la vida, sino seria massa avorrit, no creus?
    Només un apunt: on dius "la vida és tant bella" hauria de ser "la vida és TAN bella". (en castellà: la vida es tan bella y no la vida es tanto bella ;) )

    PEtons!

  • Li agrada filosofar, eh?[Ofensiu]
    iong txon | 17-04-2006 | Valoració: 9

    A mi també. Bé, li agraeixo l'escriptura acurada i la moderada extensió de l'assaig que, amb aquesta mena de contingut, més llarg seria pesat.

    En el text planteja diversos interrogants, alguns dels quals els respon vostè mateixa, d'altres queden oberts a la reflexió del lector. Em sembla un estil força vàlid i adeqüat per aquest gènere.

    La naturalesa humana original i la vida mateixa és simple i complexa a la vegada, segons com es miri. Una altra cosa és ser falsos: persones de naturalesa falsa, amor fals, amistat falsa. Tot això, com el mal o la mentida, no estava en el plan original de la creació i en cap cas no s'ha de considerar que originalment la seva aparició fos inevitable. És la conseqüència tràgica de la caiguda dels nostres primers avantpassats i estem destinats a conviure-hi, digerir totes aquestes coses i finalment treballar per la restauració de l'ideal original de la creació.



    Escriu força bé. Li dono la benvinguda.

    Quim

  • ^ que no hi ha un potser ^[Ofensiu]
    kispar fidu | 16-04-2006

    La vida no és res més que la complexitat anhelada



    El "perquè" al teu "per què", penso que té moltes possibles respostes, depenent del punt de vista des d'on es miri. I crec també que la teva perspectiva és prou bona. La vida és aquella complexitat que nosaltres mateixos busquem i ens creem. D'entre les seves senzilleses la fem complicada i la convertim en una disfressa estranya.

    Uo! veig que ets nova per aquí, i que sóc la primera en comentar-te! quin honor! jejeje

    Espero que les teves passejades pels web i les teves aportacions facin desaparéixer mica en mica aquesta complexitat i et mostrin la senzillesa de la vida que meravellosa s'amaga rere la seva disfressa...

    Que vagi bé!
    ens veiem per aquí,
    Gemm@

Valoració mitja: 9.25

l´Autor

Foto de perfil de amelieXIII

amelieXIII

22 Relats

64 Comentaris

24072 Lectures

Valoració de l'autor: 8.79

Biografia:
Hola a tothom!
em dic Cristina i sóc de Barcelona,
m encanta escriure, però tot just he començat i la ortografia encara la tinc molt verda!
Tinc 24 anys i m encanta pensar i reflexionar sobre les coses més petites que fan que la vida sigui tan gran...
Espero que difruteu del meu cor, igual que disfrutaré jo del vostre!