On s'ha quedat?

Un relat de: Marteta
On s'ha quedat el sentiment? I aquells somriures, plaents a rompre. I la sinceritat? Aquests dies tot s'esfondra dins meu. El que abans era un pilar en el meu món emocional ara s'ha convertit en un feix de mirades rencoroses i obscures. On ets?Què hem fet?

Ara la negació, després la ràbia i el desconcert. Més tard l'oblid.

On s'ha quedat l'amistat?

Comentaris

  • No deixis[Ofensiu]
    Nonna_Carme | 29-07-2014

    que la tristesa s'apoderi de tu, Marteta. Ets molt jove i trobaràs qui, de veritat, s'ho mereixi.
    Un poema molt tendre i ben escrit.
    Moltes felicitats en el dia del teu sant.
    Una forta abraçada.

  • Del mal rollo a les idees lliures[Ofensiu]
    Bonhomia | 22-07-2014 | Valoració: 10

    L'amor adolescent és difícil, tant per unes com pels altres. La mala bava la té qui no és capaç de comprendre's, doncs no comprèn l'altra o l'altre. La idea romàntica de l'amor i la seva dificultat rauen en què la societat ho divideix en cicles per edats, i no hauria d'ésser així, doncs els que pretenen ésser evidents fan de l'amor teoria, antropologia, sociologia, factors econòmics,... la gran trampa d'aquest món.

    El millor és sentir-se lliure! XD!


    Sergi : )

  • Tot és que no hi ha mur[Ofensiu]
    Bonhomia | 18-07-2014

    Gràcies pel teu comentari a la paret i la seva explicació, que com has endevinat és una reflexió. Si, perquè aquestes poesies les vaig escriure i enquadernar sense èxit fa uns quatre anys, i vaig creure temps més tard que mereixien una reflexió. La primera que ho intueixes i ho raones ( quina deducció! : ) ) ets tu.

    I, doncs, si. Marx m'hauria considerat un romàntic passat de moda. Has llegit a Novalis? Té els Himnes a la Nit. És molt bo. Només l'he fullejat, i això que d'informació d'ell en tinc des dels 15 anys i ara a punt dels 36 no me'ls he llegit!

    Crec que l'Evaristo es cabrejaria o somriuria. Sé que li agradaria. Tenim tantes idees, els humans, que se'ns escapen de les mans. Nietzche l'entendria molt bé, Freud n'escriuria una apunts i Pink Floyd m'enviarien a la merda! Jejeje...

    Merci. Quan pugui et comento! XD!


    Sergi : )

  • Bellesa[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 13-07-2014 | Valoració: 10

    La que escriu bé sap capgirar un tema trist com el que descrius en bellesa. amb paraules encertades i ben distribuides has configurat un escrit carregat de tendresa, sinceritat i concreció. Felicitats per deixar-te anar tan bellament. Una abraçada.

    Aleix

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

165849 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.