No estàs fet per a que t'estimen

Un relat de: TMR .
Ni tu estàs fet per a què t’estimen ni jo per a estimar algú amb les teues condicions. No saps estimar però molt menys saps deixar que t’estimen. Per què et costa tant? Si tu no vols fer-ho almenys deixat voler, no creus? Pot ser la resposta sigui que hi ha gent que no està dissenyada fer estimar ni per a que l’estimen, algú com tu. Fred i càlid a la vegada, tendre i aspre com una llima, algú que pareix a gust fins que es sent acorralat quan algú pot arribar a estimar-lo una miqueta. Algú que quan l’estimen adoloreix. Algú que no sap voler. I només puc preguntar-me, per què?. Te vist tendre, amorós i amb un somriure d’orella a orella, però també te vist fastigós, antipàtic i dolent. Dolent, sí. Pot ser la teua intenció no sigui fer mal, no et considere mala persona, però ho fas. Pot ser sigui la teua manera de protegir als que s’apropen a tu no deixar que t’estimen perquè ben saps que tu no saps estimar.

Bé... no arribe a ningun lloc amb les meues preguntes respecte a tu només a la conclusió de què jo no estic feta per estimar algú com tu i, saps com ho se? Perquè te estimat tant i intentat entendre’t tantes vegades que l’única que ha acabat malament he sigut jo i, saps que et dic? Que no vull fer-ho més. Quedat amb les teues rareses i amb totes les noies que estan amb tu, totes les que igual que venen se’n van. Tant de bo algun dia et deixes voler sense fer mal als que t’envolten i sobretot tan de bo estimes. Estimar és meravellós. Tant de bo el dia que estimes no ho fages a algú amb les teues qualitats perquè aleshores te n’adonaràs...

Només et dessitge el millor, de debò, i en el fons sent llàstima de tu. Estimar i sentir-se estimat és el millor regal que ens pot donar la vida. Et perds tantes coses per no fer-ho. Pensa que no tot en la vida són els amors d’una nit, eixos no t’omplin igual encara que ara penses que si.

Bona sort amic. Que sigues molt feliç.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

TMR .

42 Relats

19 Comentaris

26091 Lectures

Valoració de l'autor: 8.88

Biografia:
Vaig néixer al 1993.

No sóc escriptora professional, ni molt menys. Escric quan tinc alguna cosa dins i no se com treure-me-la. Quan els sentiments s'acumulen i no tenen per on eixir.
No se si escric per oblidar-te o per recordar-te. El més segur és que ho faja per poder dir totes les coses que mai et diré a tu. D'alguna manera hauré de treure-me-les d'ací dins...
M'agrada escriure i el que més m'agrada de tot són els somriures. Mai ix de casa vestida sense un somriure. Dies els somriures són més feliços i dies més tristos, però mai pot faltar entre els meus complements. M'agrada somriure, però m'agrada més que em regalen somriures.

Sempre havia sigut la persona més optimista del planeta fins que em vaig adonar de que no totes les coses són de colorets, suponc que seran les conseqüències de crèixer... Però, sempre estic disposada a rebre tot tipus de critiques i recomanacions que m’ajuden a millorar.