No ens entenem, ho tinc clar

Un relat de: llacuna

Que li pots desitjar a una persona que no t'entén, si li regales un pastís, resultarà que és vegetariana, si l'animes a què deixi la feina, s'emprenyarà, perquè tu no ets qui per a dir-li-ho. Si li dius que hi ha una clínica de medicina alternativa molt adequada per a tractar-se els pòlips de la matriu, et dirà que tu què saps, què potser ets metgessa?

En definitiva, sovint per a evitar complicacions amb persones que no t'entenen però que te les estimes, amb un bon dia, espero que estiguis bé, on les dues pensareu coses diferents des de el vostre silenci, hi ha més que suficient per a no ficar-se en embolics. Però de vegades, no és tant fàcil, ja que allò que passa és que sovint la nostra solitud ens arrossega a relacionar-nos-hi, a regalar, a donar-nos a conèixer i és un error. Un error ben gros.

Comentaris

  • montserrat tafalla rigol | 20-05-2010 | Valoració: 10

    ( sovint per a evitar complicacions amb persones que no t'entenen però que te les estimes, amb un bon dia, espero que estiguis bé, )

    Sí, certament. Peró, com que les estimes caus fàcilment en l'intent de comunicar-t'hi emocionalment i aquí és on fallem, doncs, una cosa és el que volem dir i l'altre el que creuen que volem dir.

  • La falta de comprensió...[Ofensiu]
    natasha | 09-05-2010

    ... sovint ens priva d'apropar-nos a aquells que necessitem... això és el que m'arriba del teu text.
    Un beset!

  • primer contacte[Ofensiu]
    joandemataro | 09-05-2010 | Valoració: 10

    hola llacuna he començat a llegir-te i veig que fas grans reflexions que fan pensar...et seguiré llegint
    encara que no t'entengui...és broma...penso que a vegades no cal entendre'ns del tot...si ho fem amb autoconfiança i amb esperit obert sempre qualsevol relació enriqueix... jo de tot i de tothom intento treure alguna ensenyança
    una forta abraçada i gràcies pels teus comentaris al meu poema
    ens anem llegint
    fins aviat
    joan

Valoració mitja: 10