Nit on the rocks (equívocs)

Un relat de: Pol.lux

- Ei, Xarlie, que no és la Ruth aquella noia d'allà?

Malgrat la meva vista boirosa i la gentada que hi havia a la discoteca a aquelles hores de la matinada encara vaig ser capaç de reconèixer familiarment la figura de la noia que ballava sola deu metres més enllà. La seva solitud, i la quantitat d'alcohol que ja havia ingerit van fer fora els dubtes, i vaig decidir atansar-m'hi. Aquest cop seria el definitiu...

Vaig serpentejar maldestrament entre la multitud fins a anar a espetegar justament al seu davant. Sense dir res, em va abraçar efusivament i començàrem a ballar. Estava completament arrambada a mi, cosa que em permetia esbossar mentalment, a través del tacte, les corbes del seu cos. Jo vaig penjar el meu cap a la seva espatlla i vaig començar-li a besar el coll. L'aroma que desprenia em deixava endevinar que tanta efusió no era només fruit de la seva alegria en veure'm. O potser que la seva alegria no es devia únicament al fet de veure'm.

Tant se valia el que fos, tenia el cap massa espès per a valorar en condicions aquella situació... El cas és que tenia al meu damunt la noia que més m'agradava de la facultat, i no pensava deixar córrer aquella oportunitat.

Vaig aprofitar un moment de titubeig musical per a desenganxar el meu cap de la seva espatlla i connectar amb la seva mirada. El blau-verd dels seus ulls era més cian que mai, i els seus llavis prims dibuixaven un somriure juganer. Vaig tancar els ulls, però abans no vaig poder fer cap gest amb el cap, s'avançà, i em va fer un petó a la comissura dels llavis. Quan els vaig tornar a obrir, s'aparegué al meu davant una segona figura femenina.

- Carles, et presento la Paula.

Vaig disfressar la meva desil·lusió amb quatre comentaris enginyosos sobre el liberalisme i vaig marxar a la barra.

- Un whisky doble, si us plau.

Comentaris

  • No home no...[Ofensiu]
    Cuereta | 08-12-2008

    Que no veus que ell no se'n diu de Carles... per això la gran decepció!

  • Tampoc no ha tingut tanta[Ofensiu]
    | 07-01-2007

    mala sort, el noi. La Ruth hauria pogut simplement rebutjar-lo, sense molestar-se a buscar-li una substituta; és clar que ell ja s'havia fet tot unes expectatives, i la decepció havia de ser gran.

    M'ha agradat, per alguna cosa que tenia, la frase de:
    "Vaig disfressar la meva desil·lusió amb quatre comentaris enginyosos sobre el liberalisme i vaig marxar a la barra"

    Bon microrelat. Salut!

    Dan

l´Autor

Foto de perfil de Pol.lux

Pol.lux

65 Relats

133 Comentaris

75281 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Vaig néixer la matinada d'un dia de març del 84 en una ciutat que només conec per fotos. Després d'un breu pelegrinatge familiar pel litoral català, sempre cap al sud, vaig anar a espetegar a Vilanova i la Geltrú, on resideixo actualment.

Malgrat la meva vocació per les lletres, una inèrcia gairebé congènita em portà, primer, a fer el batxillerat tecnològic i, dos anys després, em féu decantar-me per l'enginyeria informàtica. Sortosament, un grapat de fulls de calendari més tard, vaig redreçar el meu camí, i vaig cursar alguna cosa en la universitat que duu el nom del polèmic benvolgut Pompeu Fabra.

Quant al meu jo escriptor, mai no he passat de relataire aficionat, i és per aquesta raó que la meva obra es redueix a allò que podeu trobar aquí i a alguna altra cosa tan ridícula que em fa vergonya d'ensenyar.

Als lletraferits:

http://adhucat.blogspot.com