Nipo 82

Un relat de: rnbonet
 photo tn_zps79e86284.jpg

Passes de pedra
i silencis de lluna
omplin el poble.

Comentaris

 • El poble.[Ofensiu]
  Jere Soler G | 04-04-2013

  Color de lluna a les parets de pedra. Elevada densitat de descripció. Traços de mots pintant un aroma brevíssim de llenya i herba humida.
  Et devia els comentaris RDQ, i com a morós patidor, aquí et deixo el primer.

 • Com tots els teus haikus,[Ofensiu]
  Núria Niubó | 28-03-2013 | Valoració: 10


  aquest és senzillament preciós!

  Una abraçada ponentina
  Núria

 • Atrapada[Ofensiu]
  Silvia8 | 24-03-2013 | Valoració: 10

  Atrapada estic jo també amb aquest haikú. Realment és perfecte, imatge i paraules es compaginen a la perfecció. Enhorabona!

 • De nipo en nipo![Ofensiu]
  Mercè Bellfort | 23-03-2013

  M'has ben atrapat, company Bonet, amb els teus haikús. Aquest també el trobo preciós, molt fidel a la imatge que m'ha captivat des del primer instant que l'he vist.
  Una meva amiga que tu coneixes bé, l'Anna Rispau, que també viu aquí a L'Escala, -som veïnes, per cert!- també n'escriu cada un que et deixa clavada per la concisió i la plasticitat dels "renglonets". Jo us admiro de debò perquè se'm fa molt difícil precisar i dir tant amb tants pocs mots.
  Una abraçada
  a la vesprada

  (als rodolins encara hi arribo, hahaha!)

  Mercè

l´Autor

Foto de perfil de rnbonet

rnbonet

271 Relats

1588 Comentaris

347804 Lectures

Valoració de l'autor: 9.76

Biografia:
Tururú, turrruuuurrúrúrúrú!
ES FA SABER
A TOTHOOOM
QU' AQUEST RELATAIREEE
NO S'ENFADA NI ES CABREEJAAA
PELS COMENTARIS
ADVERSOOOS
ENCARA QUEEEE
ESTIGUEN FEEEETS
AMB MALA BAVAAAA.
Tururúu!Turrurú!

*********

rnbonet ha tingut fills i ha plantat arbres. Ara, entre altres assumptes i dèries, es torba escrivint. Punt i apart. Format en llengua forastera, "por justo derecho de conquista" i "por el imperio hacia Dios" -com tots els seus congèneres a la mateixa època-, utilitza sempre per escriure aquella que li era pròpia, -és a dir, la present- per allò de la identitat i els orígens. I possiblement -caldria un psicoanàlisi seriós- per fer la guitza a la "classe dominant" del seu País. Potser. Punt i apart. Es considera agnòstic i crític, còmic i tètric, dàtil i fútil, pràctic i teòric, bàquic i anàrquic... i tots els mots plans amb titlla que vulguen vostés, i algun que altre d'esdrúixol. Quan es posa filosòfic -cosa que sol ocórrer si li toquen els testets o les barjoles- busca amb un cresol el trellat perdut per tanta gent del país, per tal de retornant-lo al seu poble -abans de fer catúfols totalment-, i veure si aquest esdevé d'una punyetera vegada un poble normal, en un país normal. S'hi cansa aviat, però. I abandona fins l'altra tocamenta. Mentrestant, ritme, paisatge i mesura. Amb qualque excès escaient, oportú. Què li anem a fer! Som de carn! Punt final.

R en Cadena


EmmaThessaM en va 'encadenar' i jo he passat la cadena a "Ada Bruguera Riera" i a "Arbequina". I a "La banyeta del badiu", i a "Biel Martí".

(descobreix què és "R en Cadena")*¿ I si visitàreu aquest

maridatge?

Un intent de col·laboració amb gent propera. I d'RC!