Mussols

Un relat de: Cris Pradillo
M’agrada el tacte càlid de les teves mans sobre la meva panxa, dibuixant línies circulars que recorren tot el meu cos i m’ericen la pell. M’agrada el so dolç del teu alè a la meva esquena, i que d'entre els silencis i la foscor de la nit, es senti el remor d'un “t’estim” a cau d'orella. I sense cercar-ho la tendresa i amistat que es respiren es van convertint en una mena d'amor. Les pors, els problemes, es dilueixen en cada besada, i la vergonya s’esvaeix amb cada peça de roba que perdem. Em sent a gust amb tu i sols vull abraçar-te i estar molt a prop teu, tan a prop que no es distingeixin els nostres cossos, tan a prop que no existeixi un altre món fóra d'aquest. I em pos a sobre teu i em mires d'una manera que no sé explicar, però que m’encanta, que em dibuixa un somriure al rostre. I poc a poquet sobren les paraules o tal vegada falten, però les nostres respiracions es van acompassant, escrivim una harmonia, ballam un mateix ball. El ritme s’incrementa i sentim com l’adrenalina dansa dins els dits del peu i ràpidament recorre els nostres cossos. Em sent amb tu i amb això em basta, i amb la veu entretallada em dius un “m’encantes” i sóc feliç. El poc aire que s’escola entre els nostres cossos es tenyeix d'afecte, d'alegria. El vespre ens captiva i el cansament fa el seu efecte, i ens adormim, l’un vora l’altre, i sols la teva presència em transmet seguretat, calma. I és que amb tu he après a estimar, m'agrades massa.

Comentaris

  • És bo llegir coses diferents[Ofensiu]
    Rafaelmolero | 09-12-2012 | Valoració: 10

    M'ha encantat llegir aquest relat, m'he sentit molt bé al comprovar la sensibilitat
    que tens expressant el sentiments més profunds, Es estupend llegir aquesta classe de relats. Una abraçada de Rafael Molero Cruz. mi e-mail és rmolerocruz|@gmail.com per si em vols dir-me alguna cosa. Saluts.

  • Massa i més![Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 08-12-2012 | Valoració: 10

    No tinguis por, no creguis que l'estimes massa. Gaudeix, escolta el teu cos i acompassa'l amb l'altre. Viure amb por encongeix. Engrandeix les venes i escolta el seu meravellós líquid vital. He gaudit molt llegint-te i imaginant coses. Una forta abraçada.

    Aleix