Moments de tu

Un relat de: Quimera

Tants i tants de sensacions que corren per la meva ment. Tants i tants de moments únics que la nostàlgia no es cansa de recordar-me'ls. Que no els puc aturar. Ni puc, ni tampoc ho vull.
Com quan camino entre multituds desorbitades d'aquests temps. I sento que travesso l'olor d'aquesta societat que intenta impregnar-se en la meva pell. Travesso carrers per trobar-te allà, somrient seguint el mateix pas que l'últim cop. Caminant en la mateixa direcció però en sentits oposats, caminant per escurçar aquesta Barcelona que ens separa i ens uneix al mateix temps. Un camí que em dugui allà on ets tu.
Com quan la calma ens ataca i ens atrapa. El riu ens segueix mentre avancem per camins de quietud. El Sol s'allunya entre horitzons i vespres de tendresa, deixant pas a magnífics paisatges de colors que el cel ens dibuixa. La brisa emergeix de les aigües i acarona les nostres mirades. Així es com caminem. Etzibant els entrebancs del trajecte. Sempre caminant per arribar algun lloc que em dugui a tu.
Com quan admiro el teu construir. El teu crear el tot del no res. La paciència que t'impulsa a no trencar el ritme del teu progrés continu. Admiro les teves mans que s'escorren entre la complexitat del construir el camí de la vida. El teu art per dissenyar les coses. Per crear el record. Per omplir el buit.
Com quan esdevens dolces paraules quan s'acaba el dia. Filtrades en la nit per entrar en un nou somni. Emergeixes del silenci i t'escolto des de lluny. Mous la nit i amb ella la veu callada que m'arriba amb el teu silenci clar. I viatja per la calma i la quietud de l'espai que l'observen mentre corre. Com el vent trasllada els records i les estrelles formen solituds de lluna plena, m'arriba la teva absència per acompanyar-me.
I per més vegades que t'escrigui, per més carícies que t'inventi, ets la meva única paraula.

Comentaris

  • Hola! [Ofensiu]
    ROSASP | 31-05-2005

    Connexions etèries i suaus, recerca profunda i esperançada, paraules que sorgeixen de la pell de la vida, del fons del teu cor...
    És un relat que acarona i pessigolleja com sospirs gairebé impreceptibles, molt dolçament.

    No saps la il·lusió que m'ha fet veure'm als teus preferits, ostres emociona...
    Moltes gràcies, de debò.

    Espero llegir moltes coses teves!
    Una abraçada i molta inspiració!

  • ja està publicat!![Ofensiu]
    Ze Pequeño | 31-05-2005

    Ja està xiqueta, publicat amb tota la seva grandesa.

    És molt bonic, i me l'emporto cap els meus preferits. Tens una manera d'escriure que atrapa. Si més no a mí, a mida que anava llegint, la pell se'm posava "de gallina".

    Enhorabona i endavant.

    Una abraçada.

  • Moments...[Ofensiu]
    George Brown | 31-05-2005

    Moments de tu...

    moments pensant , admirant, desitjant... però sobretot buscant. Buscant la felicitat amb "tu".

    Fas un passeig pels pensaments de forma molt harmònica, amb calma, explicant els sentiments que et porten a fer aquest passeig, a buscar aquests moments.

    M'ha agradat especialment:
    "m'arriba la teva absència per acompanyar-me."
    ... una imatge molt maca.

    endavant, una abraçada,
    Jordi.

  • benvinguda : )[Ofensiu]
    quetzcoatl | 31-05-2005

    Hola Quimera.

    El romanticisme en exces i ;a facilitat d'entrega al mitic 'tu' que la majoria tenim o busquem son temes molt i molt recorrents, si be es puguin escriure i descriure amb mes o menys originalitat.

    El que m'agrada del teu relat es que aquests "moments de tu" no semblen desesperats ni irracionals, sino moments placids, bonics i plens, que descrius amb paraules boniques. M'agrada la sensacio d'aquesta relacio calmada i creadora de moments i coses i maneres de fer.

    Felicitats, benvinguda i endavant les atxes i la paraula!

    m

l´Autor

Foto de perfil de Quimera

Quimera

17 Relats

22 Comentaris

21300 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
Sóc d'allà.
D'allà on els somnis són paraules.
Sóc d'aquí.
D'aquí on aprenc a descriure el silenci mentre escric en silenci.
Sóc de lluny.
De lluny on he aprés a buscar-te. A seguir un camí que em porta a tu.
Sóc de tot arreu i d'enlloc.
De tothom i de ningú.
Sóc de nit.
De nit quan esdevenc un relat.