Moment (I)

Un relat de: Aljezurful
En Carlos Barrero ho toca tot. Toca la taula de centre passant-li la mà per sobre com si acariciés un gat, toca el sofà tot pessigant la tela i fregant-hi els dits per esbrinar-ne la qualitat. Toca els coixins i n'olora la tela (troba importantíssim olorar). En Carlos Barrero, ara, acaba de plantar la mà a la cara de la Carmen. Aquesta es sorprèn, però es deixa tocar. En Carlos Barrero li passa la mà per les galtes, puja fins a arribar al front i toca algunes arrugues. S'hi deté. I amb la punta d'un dit en toca una en particular i això incomoda a la Carmen que, llevat tot, no diu res. Tot seguit fa un moviment cap avall i perfila les selles de la Carmen, primer una, després l'altre, llavors baixa cap al nas i el perfila de dalt a baix amb tendresa. En arribar als forats no hi posa els dits a dintre, però en tapa un amb l'anular i a la Carme això li fa gràcia però també la posa en tensió. Li toca els ulls, més aviat les parpelles perquè la Carmen els tanca de manera instintiva. Segueix pels llavis i hi passa els dits pel voltant amb suavitat quan, tímidament, aixeca el llavi superior i amb el menovell toca un incisiu. La Carme tanca els llavis bruscament, no li ha agradat que li posi els dits a la boca, però en Carlos Barrero no s'ho pren malament, de fet ho ha fet sense voler, però ho aprofita per tocar-li les arrugues que se li han fet sobre el llavi superior quan la Carmen ha tancat amb força la boca i, sense immutar-se, segueix el seu recorregut cap avall i passa els dits unes quantes vegades pel clotet del mentó de la Carmen, que es posa vermella (aquell clotet que també tenien el pare i l'àvia). Llavors posa les dues mans sobre les galtes de la Carmen, amb molta cura, quasi sense tocar-la (i la Carmen en nota la calor que desprenen) i les puja sincronitzadament cap a les orelles i els hi acaricia. La Carmen s'aguanta el riure, doncs li provoca pessigolles, però en el fons, li encanta que li toquin les orelles. Li repassa les arracades i li passa els dits per darrere de l'orella. La Carme tanca els ulls i aixeca una mica el cap. Adora que li acariciïn aquella zona. En Carlos Barrero apropa la cara al coll de la Carmen i l'olora amb molta delicadesa quan, de manera involuntària, el llavi inferior d'en Carles Barrero toca, un moment de res, la pell del coll de la Carmen provocant que a aquesta se li posi tota la pell de gallina i, embogint, ella faci un moviment veloç amb el braç dret, agafi el clatell d'en Carlos Barrero i li empenyi cap endavant per besar-lo apassionadament. En Carlos Barrero es sobresalta doncs no s'ho esperava i fa un crit esmorteït per la boca de la Carmen que el fonyeix amb força i apassionadament.

Aquesta situació espanta el gos pigall d'en Carlos Barrero que s'aixeca i es posa a bordar. En Carlos Barrero, però, es treu dissimuladament una galeta de la butxaca i la deixa caure a terra perquè deixi de molestar.

Comentaris

  • INTERESANT [Ofensiu]
    Joan G. Pons | 22-05-2023 | Valoració: 10

    Molt bona història.
    Agraeixo el teu comentari al meu Relat.
    Salutacions,

  • a mi també se m'ha posat la pell de gallina[Ofensiu]
    Atlantis | 04-04-2023

    mentre anava llegint la descripció acurada de les carícies que en Carlos Barrero. li fa al rostre de la Carmen. Molt sensual tot l'escrit, al mateix temps que això de posar el nom i el cognom del protagonista sembla que donaria una certa distància .Aquest contrast m'ha agradat molt i tota les detallades referències d'aquest moment ple de sensualitat i tendresa..