M'engoloseixes

Un relat de: GTallaferro

M'engoloseixes sempre, cada dia més, quan el sol tenyeix les nostres pells adormides de taronja, i és en aquest bri d'instant, de mel i dolçor, quan un futur esperançador dansa, sensual i frènetic, en exultant compàs d'espera.


Comentaris

  • m'he quedat amb ganes de...MÉS![Ofensiu]
    teresa serramià i samsó | 05-12-2006 | Valoració: 9

    "tenyeix les nostres pells adormides..."
    quina imatge més bella, GTallaferro!

    Quanta bellesa en les paraules que empres per comunicar-nos aquests moments tan màgics...

    Felicitats! Me n'alegro molt que la teva parella ho hagi superat. Jo parlava d'una dona extraordinària que acaba de morir i aquest fet m'ha impacatat més del que pensava i voldria.

    Són clars, obscurs, greus i aguts d'aqueta melodia fascinant que és la vida-mort.

    una abraçada molt tendra!

l´Autor

Foto de perfil de GTallaferro

GTallaferro

67 Relats

153 Comentaris

61394 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer l'onze de maig del 75, el dia de Sant Eudald, patró del meu estimat Ripoll, que guarda com a preuada possessió el magnífic Monestir de Santa Maria.
Des de sempre m'han apassionat les lletres. Pel que fa a la lectura, m'encanta llegir impulsada per la curiositat d'aprendre com comprendre millor el món i també a mi mateixa. Els llibres són el meu millor mitjà de transport cap a nous móns i noves idees. I en referència a l'escriptura, haig de dir que la considero un gran mètode de catarsi que intento practicar sempre que puc.
També m'agrada dibuixar, anar al cinema i multitud de petites coses que donen color a la vida,com acariciar els meus gatets, en Xin xin i en Kiri.

En fi , només dir-vos que em fa molta il·lusió que llegiu els meus relats!!