Masturbacions Encadenades.

Un relat de: boigboig

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

ELL




Ell es masturba mentre va descrivint l'escena en la pantalla. Es va imaginant els detalls i l'excitació que li produeix les imatges que li venen a la ment fa que els seu penis estigui cada cop més dur, més tibat, més palpitant.



Avui m'han follat per primera vegada




La seva cara estava lleugerament vermella per l'excitació. La boca mig oberta, ensenyant-me les dents, blanques. L'obre una mica més i treu lleugerament la llengua per passar-se-la pels llavi superior. I després em contempla escrutadorament.

-A que esperes?

Jo estic una mica desconcertat. Era així de fàcil? Després de tants dies contemplant-la, de intentar xerrar amb ella de coses intranscendents, de manera maldestra, entrebancant-me en les paraules, al final li he dit que si volia que l'acompanyés a casa, aquesta nit, al sortir d'una festa.

-Clar, i tant.

Al arribar al portal de casa seva, quan jo ja estava a punt de dir-li, bona nit, fins demà, ella em mira i em suggereix.

-Vols pujar?

Jo m'he quedat mig mut. Estava clar que dominava la situació. I jo com un estúpid.

-Si, si, d'acord.

Quan pujàvem per les escales m'ha agafat la mà. Ha tret les claus de la bossa. Obre. Entrem. Em mira.

-A que esperes?

M'he llençat als seus llavis. Volia fer-li un petó petitet, per començar. Ella ha obert la boca. I m'hi he trobat a dintre sense adonar-me'n. M'ha començat a agafar els meus llavis entre els seus, prement-los. I després he notat tota la seva llengua entrant en la meva boca, molsuda, càlida, excitant.

-Vull que em follis!

M'he deixat portar al menjador. S'ha tret la samarreta que portava, no duu sostenidors, tal com em pensava, els pits generosos, els mugrons amples, obscurs, trempats.

-Va, va, va, xuclem els mugrons.

M'havia assegut al sofà, com he pogut, la trempera em molestava. Ella s'acosta cap a mi i em posa els pits a la cara. Començo a xuclar-li els mugrons. Passo la llengua al seu voltant, parsimoniosament. Torno a xuclar-li, com un nen petit. Ella es descorda els texans, i els baixa. No duu calces. Caram. Una mata de pel negre negre, espessa, colpidora. S'aparta una mica per treure's els pantalons del tot.

-Va, despullat! Vull que em penetris ara.

Em despullo. Que puc fer, si no? Ella ha sortit i torna amb un preservatiu a la mà.

-Té.

Me'l llença a sobre. Gairebé amb despit. La meva trempera disminueix per un moment. Ella ho nota, s'acosta, m'agafa la polla i em diu:

-Va, bonica, mira que ara entraràs aquí.

I s'eixarranca per què li vegi ben bé el cony. I el clítoris. Dur i sortit. Això em fa venir de cop una trempera increïble. Aprofito i em poso el condó fins avall de tot. Ella ho veu i s'asseu al meu damunt. Me la agafa amb fermesa i se la posa tota a dins, sense més preàmbuls, mentre deixa anar un sospir.

-Aiiiiii, ja era hora.

M'està follant sense contemplació. Mare meva!








En el moment en que escriu això, ell comença a estar fora de si. El penis palpitant. Sap que s'ha d'aguantar, que no es vol corre encara. Necessita estar excitat per acabar d'escriure aquelles imatges inventades.





Es comença a moure amb força, refregant-se contra mi, els ulls tancats, mentre jo li premo amb força el cul. I quin cul! Ella m'esclafa la cara contra els seus pits, gairebé ofegant-me. Noto que la seva vagina es va tensant, em prem la polla a batecs, com si volgués arrencar-me-la. De cop es posa més rígida, s'arqueja i deixa anar una mena de crit ofegat.

-Ggggggaaaaaaaaaaa!

I es desploma a sobre meu. Suada.

-Ai, que bé!

S'aixeca. Jo segueixo trempat.

-No t'has corregut?

Em pregunta. Com si no fos evident. Jo la miro amb cara de xaiet que sap que el porten a l'escorxador.

-No, no, és igual.

-Si, noi, a que esperaves? Au, estic cansada. Vaig a dutxar-me. Ja saps on és la porta, no?

Marxo. Amb la cua entre cames. Sento que s'ha aprofitat de mi. Del tot. Avui m'han follat per primera vegada!








Decideix que el penjarà. A veure que diuen. No és que n'estigui molt content, però pensa que potser ella el llegirà. Bé, alguna ella. Qui sap. Després d'unes petites correccions lingüístiques (increïble porta dièresi, oi?), va a la pagina d'inici, posa l'usuari i la clau, "publica els meus relats". Marca eròtica. Perquè no hi ha pornogràfica. Pitja enviar. Ja està! A esperar uns dies a veure que passa.





ELLA




Ella es masturba, mirant la pantalla. Mirant el seu escrit. Llegint la descripció que fa de l'escena. Voldria ser com la protagonista. Decidida. Agafar-lo pels cabells i dir-li: mira'm! besa'm! folla'm! Però sap que mai serà capaç de fer-ho. Tot i així segueix tocant-se, lentament, fent cercles. Ara s'imagina el seu penis, gruixut i llarg, pensa, si, i palpitant. Es posa un dit a dins...ai, no, quin simulacre més llunyà... Voldria tenir-lo aquí, ara, sí, però li diria coses dolces, no seria dura com la noia aquesta del relat, no podria ser-ho. Li besaria els llavis lleugerament. Li besaria el lòbul de l'orella, el coll, les mans, sí, aquestes mans que han escrit totes les paraules dolces dels poemes. Decideix deixar-li un comentari. Ara que està excitada. Però clar, no s'ha de passar gaire. L'escriurà amb un moment i amb un clic ja estarà. No hi haurà marxa enrere.
Sí, ho ha de fer ara, ara, que està a punt de caramel....






El teu relat és molt excitant

i està ben escrit. La idea que un home és senti "follat" està bé, però potser li hauries pogut posar una mica més de salsa. Les descripcions que fas de l'escena em sembla a mi que poses a la noia en una posició més masculina que femenina. Clar, sí, això està bé si aquest és el teu objectiu. Però sembla que no coneguis la sexualitat femenina.



A mi em sembla que una dona no s'excita tant fàcilment. No pot "arribar i moldre", tal com potser molts homes us
agradaria. No. La dona necesita carícies, necesita petons, que poc a poc acaronin la seva pell al coll, a l'orella,
als cabells, que li passin la mà per l'esquena lentament, que li premin les galtes del cul. Res d'anar directe al cony ni a les tetes!






Mentre escriu això s'imagina que les seves mans recorren lentament la seva esquena, des de la base del coll fins al principi de les natges, que després segueixen per les seves cames, pels seus genolls, i fins els seus peus. Que li fan un massatge als peus, si, la seva debilitat! Intenta controlar-se pensant que més li vol dir.



En resum: crec que has retratat prou bé que el somni de tot home d'una dona que va directa al gra potser al
final poc gratificant. I també que d'alguna manera t'has posat en la situació d'una dona que es sent usada pel sexe.



Però et recomanaria que tinguessis més experiències amb la sexualitat femenina i intentessis descriure millor que
sent i que vol una dona de veritat.





Pitja el botó d'enviar. Ja està, ja no hi ha marxa enrera. A veure com s'ho prendrà!





ELL I ELLA




En el mateix moment que ella penja el comentari, ell rep un missatge al correu.

"Han comentat un dels teus relats".

L'obre amb impaciència.



Mentrestant, ella veu a la pantalla:

*** Comentari inserit correctament ***

amb un vermell ataronjat (o un taronja avermellat?).



Ell llegeix el comentari. Ella el rellegeix.



Comença a imaginar-se que està allí. Tocant les seves mans lleugerament. I els seus braços, amb la punta dels dits. Es miren als ulls. Directament. Els seus llavis s'acosten lentament. Sense dir-se ni una paraula es besen, primer dolçament, després amb passió incontrolable. Les mans comencen a recórrer el seu cos, amb un delit que no té paciència, que vol més i més. Estan nuus, un al costat del altre, s'abracen amb força, es llepen el coll, el pit, ella li xucla un dit, i el mira amb cara de dolenteria. Ell li prem les natges amb la ma esquerra, l'acosta cap a ell, metre ella es deixa portar. Es morregen amb força, cargolant les llengües, intercanviant-se saliva. Ella li agafa el penis i se l'acosta a la vagina, el posa a l'entrada, i després el frega lentament al voltant del clítoris. El torna a posar a l'entrada i mentre el mira als ulls s'obre una mica més de cames. Entra poc a poc, molt poc a poc. És aquell moment en que el món s'esborra del teu voltant, en que de cop tot està al seu lloc, tot té el seu sentit.

-Aaaaaahhhhh.

Ella s'ha corregut amb un sospir, els dits xops de tocar-se, els ulls vidriosos, el cos encara tremolant-li.

-Uuuuuuffffffff.

Ell s'ha corregut al mateix moment. El semen ha sortit amb força i s'ha escampat pel seu tors. El penis encara palpitant. Els ulls tancats.





Al pis del davant, un home els contempla mig somrient mentre es fuma un cigarret al balcó. Dues finestres, una al costat del altre. Dos pisos diferents. I dos orgasmes.


Comentaris

  • el trobo[Ofensiu]
    Perestroika | 06-11-2006 | Valoració: 10

    absolutament genial!!

  • Molt bé!![Ofensiu]
    Queca | 11-09-2005 | Valoració: 10

    M'ha agradat molt boigboig! És un relat desenfrenant, i molt original. Amb bons ingredients és com s'aconsegueixen les bones receptes, i tu sembla que aquests ingredients els tens i els saps utilitzar.
    Un petó i a viure!!

  • Uau..![Ofensiu]
    RainBow_CoLouRs | 08-09-2005 | Valoració: 10

    Quin escrit, bufa! no acostumo a llegir escrits erotic n'haure llegit uns dos, amb aquest tres, però mai plantejats amb aquestaorignialitat i picardia..Bufa! únic, simplement, et mereixeries un 11 pero no hi ha!
    Treu aquesta originalitat que portes dins i segueix escribint.
    Petonets*

  • M'agrada[Ofensiu]
    Ilargi betea | 07-09-2005 | Valoració: 9

    ...perque és un relat original. Fas una barreja amb situacions que a tots ens són familiars (el fet de comentar/llegir comentaris i el sexe) i ho tanques amb un final curiós que et deixa imaginant-te una trobada entre aquells relataires tan propers.

    Una abraçada i molta màgia, boig!

  • Molt bo aquest relat![Ofensiu]
    filladelvent | 07-09-2005

    Bé, bé! M'ha agradat molt... he somrigut molt amb la situació, amb la circumstància de fons d'aquesta web... una bona imaginació la teva! I un fantàstic relat eròtic el que ell penja!

  • Bogeria encantadora[Ofensiu]
    foster | 07-09-2005

    Hola, no havia llegit res teu i t'haig de dir que aquest està molt aconseguit.
    El ritme va augmentant a mida que arriba el final, molt bo per cert.
    Potser el títol no em convenç, massa obvi, desmereix una mica el treball del relat; el millor és el joc entre els dos, amb el recurs del autor- lector que perllonga la situació i li dóna una dimensió més àmplia. Ja no són només ells, és el text el que importa i que motiva la seva excitació, el text és el seu enllaç.
    Miraré més coses teves,
    foster

  • De triples i errors en la defensa...[Ofensiu]
    pivotatomic | 07-09-2005

    Ei, boig al quadrat!

    Fa temps que volia llegir-te i, per fi, aquest matí ho he fet. He començat amb "Estic fart de llegir poemes bledes" i, sincerament, no m'ha agradat gaire. Potser sí que hi estic d'acord amb el fons, però no pas amb el to i, encara menys (i això és el que importa) amb la forma. Sincerament, no te l'has currat gaire aquesta reflexió/crítica...

    De manera que he saltat a aquest relat i la cosa ha millorat... i molt!

    Abans de res, dir-te que m'encanta el final. Crees una imatge molt suggerent i deixes al lector amb un regust difícilment superable. I el final es molt important. O sigui que tres puntets per tu. També m'agraden les descripcions eròtiques que fas (gràfiques, contundents, però matitzades també pel punt de vista d'ella, molt més tendre -no serà que en el fons ets sensible i tot, estimat dement...-).
    Posem-hi dos puntets més, doncs...

    Ara, com que els partits no són fàcils de guanyar, et diré quins aspectes del teu joc no m'han agradat gaire.

    Al primer paràgraf, quan dius "l'excitació que li produeix les imatges" caus en una incorrecció. El que produeix són les imatges, no pas l'excitació, i al ser plural hauries de posar "produeixen" (imatge produeix/imatges produeixen).

    Quan dius "entrebancant-me en les paraules" no seria millor "amb les paraules"?

    L'expressió "agafar el meu llavi entre els seus" no m'acaba de convèncer. La veig un tant forçada i poc suggerent (però això pot ser una neura meva, eh?)

    La concordança dels temps verbals en bona part del relat em sembla, si més no, discutible. Ara bé, a la frase "M'havia assegut al sofà, com he pogut, la trempera em molestava" crec que és directament incorrecta. El passat de "m'havia" no lliga ni a tiros amb el present de "com he pogut". Crec que hauries de repassar tot el relat i decidir si vols narrar en passat o en present.

    Finalment, la frase "Es morregen amb força" tampoc m'agrada. Morrejar-se és una paraula massa col·loquial, que, des de la meva humil percepció, fa baixar la qualitat del relat.

    En fi, ja veus que moltes de les coses que t'he dit són del tot subjectives i, per tant, obviables. En tot cas, consti que t'ho dic tot des de la satisfacció que m'ha produït el teu relat i amb la millor i més constructiva de les intencions.

    Et seguiré llegint!

  • El plantejament[Ofensiu]
    brideshead | 29-07-2005

    que li has donat al relat m'ha agradat. Molt imaginatiu. Noi que escriu relat eròtic (perquè no hi ha la categoria "pornografia"... encara que no crec que el teu relat sigui pornogràfic), noia que el llegeix, el comenta "a contracor" perquè no li agrada comentar relats d'aquest caire, i l'experiment serveix per desfermar tot un seguit d'emocions, de passions, de desigs que es fan difícils de controlar. I el relat té una bona dosi de "comportament social", també. Molt bé, boig noi. La idea és brillant. I tots/tes els/les qui l'hem llegit (em sembla que la meva ha estat la lectura número 25), hem somrigut en veure expressions ja tan familiars: "han comentat un dels teus relats" o ***comentari inserit correctament***...

    Crítica? sí, alguna, no massa cosa, però important: atenció als accents, i vigila els pronoms febles, algun apòstrof, i algun adjectiu... "obscurs"? "Obscur" té una connotació diferent, segurament el que tu volies dir és "foscos", oi? I alguna preposició: amb ---> "l'escriurà EN un moment..."

    Felicitats, boig noi, em tens encuriosida!

Valoració mitja: 9.75

l´Autor

Foto de perfil de boigboig

boigboig

32 Relats

158 Comentaris

57542 Lectures

Valoració de l'autor: 9.63

Biografia:
Si penjo els meus relats aquí, tonteries que escric per a treurem l'avorriment, és per què em critiqueu. Per que digueu el que us sembli...
Des de això és una merda , fins a abans de penjar res apren a escriure .
Però preferiria si podeu fer alguna crítica constructiva.... Per anar millorant... poc a poc.