mans de seda, ulls de linx

Un relat de: natasha

Qui m'ho havia de dir, sis hores parlant amb una persona sense cansar-nos, i adonar-nos que les hores passaven perquè el maileit rellotge no parava de donar voltes.
Dos amics que es volien conèixer; jo que volia saber qui era aquella persona que portava tres anys al meu costat i que m'estimava, i tu que em vas citar a casa teva perquè no volies veure'm trista.
Jo vaig complir el meu objectiu, vaig descobrir-ho i vaig alucinar, no tan sols portaves una cuirassa sinó que canviaves la teva personalitat amb un tancar i obrir d'ulls. Tot perquè et prens la vida com un joc d'estratègia i no vols que ningú et fagi mal. Controles tota i cadascuna de les situacions de la teva vida a la teva manera i així aconsegueixes allò que et proposes.
A la vegada que conversàvem em tocaves i clabaves mirades als meus ulls per demostrar-me que no podia controlar-ho tot. Amb el pas de les hores et vaig demostrar que estaves equivocat, però t'he de dir que vaig estar a punt de caure a les teves mans, i ara maleeixo el no haver-ho fet; què m'hagués costat deixar-me embruixar del tot per la teva màgia?
Ningú m'havia tocat la cara com ho feies tu, ningú tenia aquells ulls profunds que se m'enduien al pais dels somnis i és que començo a pensar que ets la persona que millor em coneix, aquella que em fa anar cap on vol (amb el bon sentit de la paraula) tu observes i jugues la teva partida d'escacs com un rei, jo en canvi, com a peo i mai com a reina. Si et regeixes pel comentari anterior veus el perquè sóc "freda" i controladora, no vull morir en la primera batalla. Estic curtida a base de derrotes i petites, però no menys importants, victòries. De totes maneres no sé el motiu pel qual t'explico tot això si ja ho saps i m'ho has demostrat.
Els teus ulls ho veuen tot i el millor de tot, ningú ho aconsegueix amb tu, ja que ningú et coneix prou; bé, tret de la que escriu això, que ja t'ha descobert.
Amb els teus ulls descobreixes, domines, actues i controles; amb les mans aconsegueixes afeblir a qui et proposes a cop de tendresa.
No m'arrepenteixo d'haver-te conegut millor, ni de que tu hagis fet el mateix amb mi, tampoc esborraria aquelles sis hores perquè tan de bo ni haguessin més...
El que no m'agrada tan és a la conclusió extreta d'aquella tarda-nit perquè ara tinc massa clar que t'estimo.



Comentaris

  • Que bonic!![Ofensiu]
    eternasomiadora | 26-04-2005 | Valoració: 10

    Aquesta persona ja sap el que es fa eh! Esta mb el relat ma agradat molt i les comparacions que has fet, a part tambe es que magrada molt com escrius nose perque semble que dones un toc de magia jeje. Petons i segueix endavant!!

  • bon títol...[Ofensiu]
    Capdelin | 27-01-2005 | Valoració: 10

    i bon relat... barrejant sentiments i poesia, realitats i pinzellades poètiques, belles... que fan que el relat sigui ric, wapo, però no nyonyo... has descrit l´amor amb tocs i matissos de pintura magistral, sense caure en la vomitada amorosa d´una boja enamorada que només sap sentir, però no sap expressar-ho bellament per als lectors...
    wapo la comparació amb els escacs... però vigila, no et sentis tan inferior respecte a ell ( sentiment abundant en els ebamorats) i tan tan tan seduïda... estima amb foc, però també amb equilibri i prudència... seria una pena que la partida acabés am "jak i mat!"... és millor que acabi en "tables"... i no oblidis mai que el PEÓ pot guanyar al REI!!! ( òndia, però què he fet jo? quina enrotllada! i qui sóc jo per donar-te consells? si només sóc un jove i boig poeta?!!!)
    ptnets, wapíximaaaaa!!!! ( seguiré llegint-te, et tenia una mica oblidada... XDDDDDD)

  • Dels relats mes macos k he llegit[Ofensiu]
    Bianca | 26-01-2005 | Valoració: 10

    Nena ets una passada!!!!!! m'encanta aquest relat , es preciós!!! .ets tota una artista. M'agrada el relat casi tant com el correu k he rebut del Joan avui (jajajajajajaja) , mira si estimes una persona has de lluitar amb totes les teves forces per aquesta persona pero sense patir , pk no val la pena patir per un tio si ell no sap valorar-te cm et mereixes , aixo vull k ho tinguis clar tota la teva vida. L'amor es molt bonic pero pot fer molt de mal aixi k estima amb tota la sinceritat i amb totes les teves forces pero no deixis que ningu s'aprofiti del teu amor , bueno guapa m'estic enrrollant moltissim , ho se pero es k avui estic mes inspirada de lo normal (jajajajaja)
    molts petons guapa!!!!!

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de natasha

natasha

65 Relats

274 Comentaris

82761 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
Vaig néixer una matinada d'agost del 1988 a la ciutat dels quatre rius (Girona).
Química professionalment parlant trobo en les lletres el meu millor refugi, on plasmar sensacions, desfogar-me durant un mal dia o volar pels núvols... escriure s'ha converit en una forma de deixar anar allò que penso però que no dic.
El meu camí seria més feixuc sense els amics i la família.
Gaudeixo amb una bona musica, un bon llibre, una conversa, el bàsquet o amb la simple tranquil·litat davant del mar.

si teniu alguna cosa a dir: judithgirona@hotmail.com

*tot comentari o crítica serà benvingut