Maleïda i estimada

Un relat de: Roget

Sense tu les coses serien molt millors, sempre destorbes, estàs a tot arreu. Em persegueixes. Per culpa teva em perdo un munt de coses: de bones, encara que també de roïnes. Totes elles me les negues. Voldria desfer-me de tu, encara que solament fora per una estona. Vull llençar-me sense por, però tu m'ho impedeixes agafant-me ben fort cada cop que ho intento.

Tanmateix també t'estime, perquè quan aconsegueixo desfer-me'n tot és molt més satisfactori. A més, sovint evites que faci alguna bogeria de la qual m'avergonyiria. Per tot açò, m'alegre que em persegueixis allà on vaig.

Però tot i així no puc deixar de pensar que succeiria si em donessis més llibertat. De segur que hagués descobert bons moments dels que ara no puc gaudir, oportunitats perdudes. I tot açò t'ho dic a tu: maleïda i estimada timidesa.

Comentaris

  • endavant ;)[Ofensiu]
    Bolet | 26-02-2007 | Valoració: 10

    La timidesa és un repressor bastant fort dels nostres sentiments, jo també sóc força tímid i molts cops costa de controlar.

    En aquest relat et mereixes un deu com una casa :D

  • Tímit?[Ofensiu]
    AiDuS | 26-02-2007 | Valoració: 8

    Paco? Tímit? Vaaaaa!
    Bé, també és cert que de quan en quan és inevitable tenir certa vergonya... Davant de certes persones, situacions... Xè!
    Però sense ella tot aniria pitjor, crec jo!
    Salut!

  • sucdetaronja | 25-02-2007

    eres bo xiquet. la timidesa cal aprendre a utilitzar-la, llavors com tu dius podràs gaudir de moments meravellosos i també t'ajudarà a no fer coses de les que et pugues arrepentir. ho dius molt bé perleta!

    un bes des de la costera!

l´Autor

Foto de perfil de Roget

Roget

33 Relats

105 Comentaris

35168 Lectures

Valoració de l'autor: 9.31

Biografia:
[[Perquè la nostra vida és un relat]]

Xicon de Llíria (Camp de Túria), 17 anys i estudiant d'humanistic en 2n de batxillerat.

Sempre m'ha agradat llegir, de tot un poc. Ara m'ha donat per escriure i em sembla que continuaré fent-ho. M'agrada crear estes historietes, unes reals, altres d'imaginaries...