I tornem-hi de nou

Un relat de: Roget

I torne a caminar per un vell camí, ja gairebé oblidat, però encara present. Aquest camí que recorria ja fa un any, just un any; el darrer estiu; i l'anterior; i l'altre; i l'altre… i que com tantes vegades que l'he recorregut, l'he canviat per una altra ruta, també coneguda. Però ara, hi torne.

I és que jo vull endinsar-me pel bosc i trobar-me coses noves. Vull pujar-me als arbres per descobrir nous paisatges; vull observar els animals que volten entre eixa vegetació oculta; vull nadar en nous rius, sense saber si faré peu o, si pot ser, haja de córrer davant d'un cocodril; vull haver d'amagar-me sota un arbre per protegir-me de la pluja i fer foc a les nits per escalfar-me; però sobretot, vull no deixar rastre per allà on haja passat per no poder repetir la mateixa ruta l'any vinent.

Però que difícil és eixir-se'n d'aquesta per la que que ara camine. Una ruta normal, sembla, però no, en realitat és ben profunda, perquè no puga sortir-me'n. I és que m'espanta veure aquestes parets llises que marquen per on he de caminar. Llises i avorrides. I grises.

I és que a cops desitjaria que aquesta ruta em portara a un barranc, i que no tinguera cap altra opció que botar i llençar-me cap a un futur incert però, segurament, més aprofitós i divertit que aquesta senda per la que ara camine.

Tan de bó trobe la forma per eixir-me'n d'aquesta xicoteta ruta a la que, no amb massa estima, li anomenem, Rutina…

Comentaris

  • avui no ![Ofensiu]
    MEDEA | 26-08-2007

    Sempre els mateixos camins...
    com si no existisin de nous i encara que saps que hi son , continues ...

    Jo he decidit endinsar-me al bosc..
    tu?


    genial ...

  • plouifasol | 08-08-2007 | Valoració: 8

    Canviar-ho és a les teves mans. És a la de tots.

    (M'ha quedat el comentari com un anunci per salvar el medi ambient, xD.)

  • A l'igual...[Ofensiu]
    AiDuS | 31-07-2007 | Valoració: 9

    A l'igual que tu odie la rutina... Sempre el mateix, xè!! I em propose fer noves coses demà, i ho deixe per al dia següent... I així, sempre!
    Malameeeeeeeeeeeeeent!!

l´Autor

Foto de perfil de Roget

Roget

33 Relats

105 Comentaris

35100 Lectures

Valoració de l'autor: 9.31

Biografia:
[[Perquè la nostra vida és un relat]]

Xicon de Llíria (Camp de Túria), 17 anys i estudiant d'humanistic en 2n de batxillerat.

Sempre m'ha agradat llegir, de tot un poc. Ara m'ha donat per escriure i em sembla que continuaré fent-ho. M'agrada crear estes historietes, unes reals, altres d'imaginaries...