Imaginant l'infinit

Un relat de: Roget

Amb els ulls rojos et tornava a dir un altre adéu. No podia dir-te un fins demà, no; tampoc no un passaré per ta casa el divendres que ve, no; ni tan sols un fins d'ací una setmana, o potser dues, tant se val; solament podia dir-te fins quan siga.

Sé que a aquestes paraules els falta quelcom; potser siga perquè no hi ha pas la certesa de saber quan tornaré a veure't, potser siga la ignorància de no saber quan podré agafar-te la mà i fer els llargs passejos per València o Palma. Però sé que encara que tot açò siguera quelcom ja concret, els dies se'm continuarien fent ben llargs; de fet, no ho són ja un cop t'he fet l'últim bes?

I com bé dius, tot és un cercle que no podem aturar; ens veiem i ens separem, ens veiem i ens separem… i tot sense poder aferrar-me a tu ben fort per romandre junts per sempre.

Però afortunadament hi ha els records, als que m'agafe ben fort per recordar-te nit i dia, per recordar el teu somriure i la teua mirada, per recordar tots i cadascun dels abraçades, de les bessades, de les carícies… Certament són especials tots i cadascun d'aquests records que guarde de tu.

I únicament somie amb un per sempre més que mai no ens separe, amb un per sempre més que desfaça les distàncies, amb un per sempre més que em deixe estimar-te dia rere dia, amb un per sempre més que em permeta fer-te bessos fins cansar-nos-en…

Solament desitge que aplegue el dia en que puguem posar eixe infinit que tant anhelem.


Comentaris

  • AiDuS | 15-11-2007 | Valoració: 10

    Que rebonic Paco! Escrius taaaaaan i taaaaaaan bé quan el que parla és el teu cor! ^^
    M'alegre de que vos estimeu tant... Ara et toca esperar un poc, no sabem quant, però arribarà el moment!

    Besos, sexi!

l´Autor

Foto de perfil de Roget

Roget

33 Relats

105 Comentaris

35047 Lectures

Valoració de l'autor: 9.31

Biografia:
[[Perquè la nostra vida és un relat]]

Xicon de Llíria (Camp de Túria), 17 anys i estudiant d'humanistic en 2n de batxillerat.

Sempre m'ha agradat llegir, de tot un poc. Ara m'ha donat per escriure i em sembla que continuaré fent-ho. M'agrada crear estes historietes, unes reals, altres d'imaginaries...