L'expedició

Un relat de: aaa

Davant l'impossibilitat d'avançar, els membres de la expedició van decidir tornar al punt d'origen. Però, malauradament, algú havia posat el tap al seu lloc, i tot el grup es va quedar tancat dins l'ampolla.

Unes hores desprès, van decidir treure els sacs de dormir de les motxilles i descansar una mica. Mes tard van aixecar un campament provisional. El tercer dia, el campament provisional va esdevenir el seu lloc de residència habitual, doncs semblava poc probable que el tap sortís tot sol del seu forat.

Dins l'ampolla, no hi havia gaire a fer. El llac era la principal atracció: un líquid suau de color àmbar i fragància de fusta envellida. Les expedicions al coll de l'ampolla fracassaven irremeiablement, doncs tots portaven petites cantimplores plenes d'aigua de llac, i quan arribaven al cim, tots volien tornar al campament a dormir la mona.

Poc a poc, el llac es va anar buidant. El grup decidí que ja era hora d'intentar altres tècniques, i van decidir córrer amunt i avall per fer rodolar l'ampolla, per fer-la caure i tractar de sobreviure al trencament, però estaven massa embriagats de l'essència del llac, i es van quedar tots ven adormits.

L'endemà, tot just quan el sol es refractava contra el vidre que tenien per cel i amenaçava amb reduir el campament a cendres, van descobrir que el tap havia desaparegut. Van recollir les seves coses, van fer una ultima mirada al seu voltant, i van començar la tornada a casa.

Comentaris

  • Simpatic i atrevit![Ofensiu]
    surina | 28-08-2008

    I deixa molt espai a la imaginació.

    Salud i sort!

    Tironi

  • perunforat | 03-11-2007

    I com van caure?I per què el tap va sortir?Qui eren?(barrufets de color vermell, potser?) I...Bona història, simpàtica i divertida. El fracàs dels expedicionaris té quelcom de dir...i perquè hem de marxar si portem un cogollo de puta mare...En fi, m'ha agradat!
    Arreveure.

    Perunforat

  • molt bo!!![Ofensiu]
    Suzanne | 20-07-2007 | Valoració: 10

    Ho sento Roars..., em sembla que és la primera vegada que et comento un relat. I ho hauria d'haver fet abans perquè m'estava perdent coses boníssimes.
    He triat aquest perquè només tenia un comentari. M'ha agradat molt. Pel poc que he llegit teu, veig que tens una manera molt personal de veure la realitat! No sé perquè em recordes a Roald Dahl, per com busques l'inesperat.
    M'encanta el teu estil i sentit de l'humor.

    Només alguna falteta ortogràfica: és l'expedició (no la exp..), i la impossibilitat (no l'imposs..). També em sembla que el "doncs" de "Les expedicions al coll de l'ampolla fracassaven irremeiablement, doncs tots portaven petites cantimplores" hauria de ser un perquè o un ja que.

    Et seguiré llegint.

    S.

  • M'agrada! [Ofensiu]

    Molt original i força graciós per l'"estranya" situació que descriu.

    No t'aturis

    L'escriptor mediocre

Valoració mitja: 9.33