Paraules trobades dins un tovalló rebregat

Un relat de: aaa

1.- Com que l'assassí era el majordom, el detectiu va poder tornar d'hora a casa, va poder enxampar la seva estimada dona fornicant amb la filla del carnisser i amb el veí del tercer i va poder seure al seu sofà predilecte uns segons abans de morir d'un atac de cor.

2.- El superheroi feia cua a la tintoreria sabent que en aquell precís instant una atractiva jove estava a punt de caure d'un tercer pis i necessitava del seu ajut, així que decidí salvar-la del perill en pilota picada, però la noia, en veure el penjoll del superheroi, decidí salvar-se ella mateixa agafant-se del prominent membre i balancejant-se fins la finestra mes propera.

3.- Per provar que no era invisible, na Maria es va treure la roba interior i es va posar un vestit de la seva neboda, va passar per davant una obra i va recollir totes les pedretes que va trobar al terra. Una hora desprès, cremada pel sol, va decidir jeure al vell mig d'un carrer molt transitat. Deu minuts més tard, amb ferides lleus després d'ésser atropellada sis cops, va decidir que això d'ésser invisible no era tan dolent, i va entrar dins un banc a veure si podia agafar uns quants milers d'euros. Mitja hora desprès, na Maria ja tenia una flamant hipoteca.

4.- Va començar com una lleu molèstia darrera l'orella dreta que, lentament, va esdevenir una desagradable sensació de succió que, de cop, transmutar en un grapat de punxades que, sense avisar, es convertiren en ferotges punxades que augmentaven d'intensitat cada cop que l'home es gratava i després d'una estona i de molt gratar-se, d'aquell home només restaren deu ungles gastades i un petit bassal de sang...

Comentaris

  • Visca l'absurd! [Ofensiu]
    rnbonet | 06-11-2007

    I que 'revisca' -reviscole- també! Mesclat amb l'acidesa, l'humor i un cert acratisme perpetu.
    Salut i rebolica!

  • em recorden[Ofensiu]
    ANEROL | 21-07-2007

    imatges de vinyetes de còmic absurd, amb un punt d'humor negre

  • Ostres que era gran aquest tovalló[Ofensiu]
    Densito | 18-07-2007 | Valoració: 10

    Prenc nota de la teva guia per comentar, abans de dir res al respecte ;

    "ets el millor escriptor de relats absurds del mon mundial i l'univers universal per que utilitzes l'absurd com a filtre per una realitat que s'auto-fagocita de forma magistral"

    1er- Ostres, que dura es la vida d´un detectiu. Si hagues estat jo, abans de morir, m´hagues sumat a l´orgia.

    2on- Guaita quina noia !!! No vol ser rescatada per un heroi despullat, pero no li fa fastic mesurar el seu penis amb les mans.

    3er - Na Maria no sera nostra D.I ?
    Pobre aquesta Maria, tan jove i ja amb hipoteca.
    Aquests treballadors de Banc, son capaços de trobar clients sota les pedres. Hi entres per demanar on es el servei i surts amb hipoteca i un prestec per el cotxe.

    4rt- Que dir d´aquest home. No s´enrecorda pas de la bufa que va agafar. Amb aquestsa a una sala de tattos va nar i ara del piercing no s´enrecorda.

    Molt bo , m´he fet un tip de riure.

    Densito

  • Breus però excelents...[Ofensiu]
    mimí | 12-07-2007

    ja ens faràs saber si guanyes el concurs del periodico.

    Ara bé, potser el fet de que siguin ara mateix les 10: 30 del matí i el meu estòmac comença a demanar el entrepà del esmorçar el 3r relat no l'he acabat d'entendre.

  • Miraré amb lupa els tovallons!!!![Ofensiu]
    perunforat | 10-07-2007

    4 personatges ben curiosos!Un olé per la imaginació que tens!I com de costum, dibuixant somriures pels lectors que estem a l'altra banda llegint el que escriuen els companys!