Les conseqüències de massa estoïcisme

Un relat de: GTallaferro

Avui és un dia feixuc. Feixuc, perquè el cel és de plom i feixuc perquè el meu estat d'ànim és un correlat objectiu d'aquesta àcida gravidesa, que oprimeix l'entorn i el meu ésser.
A les aigües negres, estancades, podrides de l'inconscient,avui hi ha molt moviment. Hi ha amenaça de tormenta.
Lluen, enmig de l'obscuritat, altre cop, els punyals que, en un passat tumultuós, em van ferir de forma vehement. Entremig dels tuls vaporosos d'Hymnos, encara puc veure, les mans traidores que els van empunyar, i les nafres que em van causar, palpiten i neden, llefiscoses, purulentes, amb vigor, dins la putrefacte aigua del vast mar ignot. Tenen vida pròpia.
I somouen i posseeixen el meu feble ego, en els moments més inesperats, mutant-me en un ésser que perd totalment l'equilibri, la serenitat, la dignitat de ser persona,i , esdevinc , en aquell instant monstruós, una ombra de l'ombra del què sóc, que dubta de tot i cau en els paranys de les pors més irracionals, mossegant, com una fera a punt de ser caçada, amb queixals de bogeria, a tots aquells que m'estimen.

Ara, un cop la tormenta s'ha esvaït, ferida de compunció, me n'adono que pago les conseqüències de tots els anys que he aguantat estoïcament aquestes punyalades del passat,que traspuen àgilment cap al meu present.
Quan les mans executores em causaven tantes ferides, que se m'escapava el cabal de la vida, em deia a mi mateixa: "No passa res. Sóc forta, ho puc aguantar" .

Ara, aquestes nafres, lluny de desaparèixer en l'oblit, han esdevingut, ens autònoms, forts i creixents; i tenen el temible poder de convertir-me en un ésser reptant, escarmentat ,covard i terriblement fràgil.

Comentaris

  • Dessolador[Ofensiu]
    Uzumaki | 23-10-2006 | Valoració: 10

    És un text dessolador. Potser l'has escrit en uns moments realment angoixants, tristos, que et permetien una clarividència major del que es mou dins el teu subconscient. Si cal farem una trucada al doctor House perquè t'extirpi aquests punyals del teu cap! Per cert, en alguns passatges l'estil m'ha fet pensar en l'univers de Sandman, l'obra de còmic més coneguda de Neil Gaiman. Segueix publicant a RC, please :)

l´Autor

Foto de perfil de GTallaferro

GTallaferro

67 Relats

153 Comentaris

61217 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer l'onze de maig del 75, el dia de Sant Eudald, patró del meu estimat Ripoll, que guarda com a preuada possessió el magnífic Monestir de Santa Maria.
Des de sempre m'han apassionat les lletres. Pel que fa a la lectura, m'encanta llegir impulsada per la curiositat d'aprendre com comprendre millor el món i també a mi mateixa. Els llibres són el meu millor mitjà de transport cap a nous móns i noves idees. I en referència a l'escriptura, haig de dir que la considero un gran mètode de catarsi que intento practicar sempre que puc.
També m'agrada dibuixar, anar al cinema i multitud de petites coses que donen color a la vida,com acariciar els meus gatets, en Xin xin i en Kiri.

En fi , només dir-vos que em fa molta il·lusió que llegiu els meus relats!!