L’error informàtic

Un relat de: Pages@s
En un futur no molt llunyà, un humà naixerà, però no serà un humà qualsevol. El nen anomenat Tom ho descobrirà als 10 anys, mentrestant gaudirà de la seva vida…

Quan va fer 10 anys Tom va tenir una visita a l’hospital. El Tom no sabia que aquella visita li canviaria la vida. Abans de marxar, el metge va agafar a la mare i li va dir:

- Aquest nen és un robot encara no ho sembli. A la visita dels 5 anys ja vam notar alguna cosa, però encara no ho sabíem segur. Hem estat investigant i el que pensaves era veritat, el teu fill es un error informàtic. Se l’han d’emportar a alemanya (Berlin)


La mare li va contestar: No pot ser veritat, ha de ser un error vostre.
- No, no es un error, t’entenc que estiguis així, però és veritat- Va respondre el metge. La mare no sabia què fer: deixar-lo a Alemanya o amagar-lo.

Comentaris

  • Millor la mare[Ofensiu]
    Solsona Bot | 26-03-2024

    Un error informàtic va fer que un robot es convertís en un nen i ningú ho sabia. Jo em crec més a la mare que al científic. No hi ha ningú que pugui conèixer millor un fill que la seva mare. Bon relat!

  • In media res, ben fet[Ofensiu]
    Abel Maestre | 25-03-2024 | Valoració: 8

    M'agrada que basis el dubte d'una mare i l'amor al seu fill com a eix central felicitacions!
    També remarcar el joc imaginatiu que dona, i es que tot i essent cohesionat, es un gran in media res sense cap detall més enllà: ens dona espai als lectors.

    Bona nit, Abel.

  • Dubte. [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 23-03-2024 | Valoració: 10

    La mare de Tom es queda perplexa del seu fill, si és humà o un robot.
    Molt enginyós, aquest relat tan especial, d'un error informàtic.
    Enhorabona.

    Cordialment.

    Perla de vellut

l´Autor

Foto de perfil de Pages@s

Pages@s

64 Relats

279 Comentaris

9885 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Som un grup de nens i nenes de Cicle Superior d'Educació Primària que fem un taller d'escriptura en català utilitzant les bases del concurs de microrelats.