La va triar per catàleg (segona part del vell de les lioneses)

Un relat de: Tanganika
El vell ha fet feina. Vull dir que ha invertit una minsa part dels seus 500000000000000000000000000 milions d'euros en...

...ehem...s'ha fet...s'ha fet...
S'HA FET EXTIRPAR ELS BAIXOS I SE N'HA FET IMPLANTAR UNS DE NOUS!

Ha escollit, del catàleg extens amb mides, formes i tipologies que la clínica marroquí THU TITOLHA li va fer arribar via internet ràpid, el penis amb més prestacions, el model més avançat i amb més possibilitats. Incorpora collonets fàcilment collables de recanvi, de pèl de camell de Covadonga per l'hivern i de gel àrtic per a la canícula.

Ha escollit i ha viatjat i s'ha operat. Ha esquitxat i emmerdat mig personal de la clínica de babaies, però com que els allarga un bitllet dels liles, callen com putes. I fins i tot hi suquen pa (tan llepaculs fa ser el diner?).

Ara els punts encara el tiben un xic, però el iaio és impacient. Vol provar si el seu nou aparell funciona, que està en garantia.
Agafa el manual d'instruccions que el Manhuell, el cirurjà, li ha facilitat (babaies i bitllet). Llegeix obrint els ulls molt oberts, esbatanant-los, i amb un got de plàstic collat a la barbeta per tal de recollir la saliva i després regar alguna planta del balcó.

'Model YETI, el més potent, el més cadenciós, el més de tot i més. Equipat amb GPS, marxes, detector d'orgasmes, llum nocturna. Capaç de trenar pèls de pubis massa cortinosos, buscador de punt G, servidor de gemecs per nivells i volums, ...'

I això és només la presentació. Ara li cal aixecar-se, que ha caigut de cul a terra i, degut al pes del nou múscul, no pooooooooooot!


* Nova pregunta a la pacient tarada de la cambra 608:
-Com és que expliques aquestes coses?

I ella respon:
-Oi que hi ha algú que vol llegir-les???????????


(més tarats, encara).

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Tanganika

Tanganika

216 Relats

219 Comentaris

133081 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Al terrat de la meva infantesa amb el llibre de la meva mig maduresa: 'Al terrat a l'hora calenta i altres relats' (Nova Casa Editorial, abril 2015).