La postura perfecta

Un relat de: Tanganika
Es va llevar amb el membre contentíssim, eixelebradíssim, excitadíssim, animadíssim.....i molts íssims molt íssims.

Faria el pito pito colorito. Les seves cent i escaig de dones dormien a les golfes i es veia en cor de satisfer-les totes i repetir.

Abans va voler recordar amb satisfacció creixent i amb un somriure picardiós aquell viatge a la recerca de la postura perfecta.

Quan tot just tenia tretze anys se sentia el cos molt viu, amb una força animal que t'hi cagues. Es passava el dia fotent-se palles. Entre palla i palla, amb una mica de sort, organitzava com voldria la seva vida (aquell nen-noi era un portento!). I, sí, sí, va decidir que tindria un harem i a qui no li agradi que s'hi foti fulles (si pot ser d'arbre no caducifoli).

Per l'Orient va viatjar. Va frustar-se de no trobar els Tres Reis i aquell dia no es va autosatisfer (cal un dol). Aviat, ensumant les espècies dels mercats i tastant els àpats picants, encara es va sentir més mascle. Va comprar un kamasutra i encara s'hi va sentir més. Rebentava d'hormones exaltades.

Aquell llibre i les seves ensenyances...es va obsessionar. Volia emular els de les imatges. Estava com encegat (aix...no sabia que hi ha pastilleos anti-obsessió?).

Però qui busca troba. I més si es fa amb tanta convicció, ganes, sense descans.

Buscava una dona per a cada postura i amb cada una volia fer-la perfecta. En això es basaria la seva existència (a veure: pitjor és ser un mal polític!).

I va deixar de rebobinar. Les dones eren al pis de dalt, sota la teulada. Vivien com reines i com reines les tractava. L'esperaven, deleroses i vestides sensualment, cossos exuberants,...estava a cent...




Fins que es va despertar. La tenia tant pensida que la seva dona (que havia estat intentant revifar un desig oblidat) va fer cara de fàstic...com sempre!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Tanganika

Tanganika

216 Relats

219 Comentaris

132791 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Al terrat de la meva infantesa amb el llibre de la meva mig maduresa: 'Al terrat a l'hora calenta i altres relats' (Nova Casa Editorial, abril 2015).