La perversió de l'infeliç

Un relat de: OhCapità

No se per on començar. Veritablement és molt dificil tenir que expressar els sentiments que afloren des de la profunditat del cor i del pensament. I més si un, quan hi pensa es posa a plorar. Sí, és molt difícil. Jo voldria parlar-ho amb la gent que m'estimo, però és impossible fer-ho sense fer mal. El record és el que fareix. No em puc imaginar viure així la resta de la meva vida. És una ferida oberta, i cada dia que passa, en lloc d'anar-se tencant només fa que supurar.
A cada llàgrima del meu plor hi ha un sentiment. A cada sentiment una emoció. I a cada emoció, ..., l'infern!. És un patiment continu. Quan sembla que l'alegria envaeix el meu cor, una mirada, un gest o qualsevol paraula em torna a la més crua realitat: l'ensopiment. Aquesta realitat està immersa en una obscura i tètrica imatge, on el dolor, la pena, la llàstima i l'angoixa hi estan presents. És un estat difícil de descriure perque no me n'adono i ja estic plorant.
Una llàgrima breu comença a desfilar. No hi ha música, només dolor. Una punxada, un escalfret i ja està. La llàgrima solitaria té companyia. Una companyia gens aixuta. I mentres, una imatge. Una imatge del record, del doloros record. És ella, i també escolto la seva veu. El seu reclam. Respiro i noto la seva fragància. Una fragància tendra, innocent. La meva boca no està seca, és humida. Humida amb una barreja de llàgrimes i saliva. I el sabor? Noto el seu sabor. Un sabor dolç, suau , que despren sensualitat. M'agradaria però, no tenir aquest sabor tant dolorós. Voldria que fos amargant com el meu plor. Voldira que fos picant i no suau. Voldria no haver-lo tastat mai.
La seva olor, aquesta que noto, de la seva fragància la tinc clavada a la pituitària i no em deixa dormir. És una olor tendra, innocent que respira exotisme, sensualitat, plaer. Pecat, pecat és el que és. I junt amb aquestes sensacions i emocions, les imatges trencades del record.
Un petó, gens innocent. És el contacte entre les dues llengues, recargolant-se i disfrutant juntes de l'ocasió. I sense voler, les caricies de les mans sobre la pell. Una pell suau, llisa i ben hidratada amb la fragància de la perversió. El seu tors necessitat d'amor es deixa anar, és el plaer tant luxoriós que fa patir. I llavors, una petició. La petició que més fa mal. És un record per fer patir. I realitat la petició. I els seus llavis busquen amb deleit l'objectiu, i no diuen pas que no. Les meves mans van a buscar la seva part més amagada. I el desig hi esta present, a dalt i abaix sense cap culpa. I en un instant sense voler, és la consciència, gens traïdora que posa seny a l'actuació. Què és el què fem tot agafats?, ens preguntem tot esgarrifats. I del plaer, ja ve el dolor. El pensament es torna boig. I patiment és el que hi ha. És la màgia que s'ha trencat.
I quan la màgia ja s'ha escapat mai més no torna per fer volar la il·lusió per la vida. És un secret ben amagat. I a la profunditat d'aquest secret és la intuició de la parella que fa patir i trontollar tota consciència.
Un dilluns, com quasi tots. Però ben diferent a tots els altres. Ja són tres dies de plors i llàgrimes. Ja són tres dies de no menjar. Tres dies de patiment com tants altres que més vindran. Un patiment ple de dolor i una conversa ben aberrant. Ben aberrant com la situació. No hi ha moral, ja s'ha acabat. Sóc un fantasma que va passant pels segons de patiment, pels minuts de penediment, per les hores del cor ple d'angoixa i dolor. Uns principis de la moral tant ben cuidats ja s'han caigut del pedestal. S'han fos en un no res, i la mort del pensament hi està present.
I per fi la reunió. És el cor el que més parla. No es té ben clar el que s'ha de fer. Són pocs minuts el que ens donen. I una decissió. La llàstima i el dolor tot units fan la resta. Una decissió no gens fàcil en tot moment, un impossible!.
És el silenci la solució? Un sacrifici irreverent la calma no pot portar. És l'esperit tot embogit el que es nega. I un dia més. Sense menjar, sense poder fer res, sense dormir de patiment. Una trucada per poder parlar. Uns versos tant ben escrits allà tirats a la gran fossa de la mort. No són llegits. I mentres ella buscant resposta al seu cor ferit no pot permetre l'unió final. I el meu cor torna a patir i un dia més amb l'amistat de la gran mort. I finalment el secret deixa de ser-ho, i a la fi tot és sabut. I tot són llàgrimes de gran dolor. Tot és perdut. Tot s'ha acabat. Tot menys l'amor i el patiment. També hi cap l'odi, només el meu. El de la resta només és llàstima. Només és pena per l'infeliç.

Comentaris

  • Capi!![Ofensiu]
    Ze Pequeño | 03-07-2007

    Vaja, quin relat més curiós. Quant sentiment, quant dolor. I l'única cosa que em ve al cap és "infidelitat". Infidelitat per tots llocs. A cada mot. I fins i tot penso que el patiment de l'autor hauria de ser merescut! Com que el mot "infidelitat" se m'ha quedat clavat dins mentre llegia el text (i en acabar-lo), no puc sentir llàstima pel protagonista. No em desperta llàstima. A mi, sincerament, em desperta ràbia.

    I penso, carai, qui fa patir mereix patir. I covardia. Oh sí, covardia per no ser capaç d'enfrontar-se a l'errada que ha comès. I al final tot és dolor. Potser sigui el que ha sembrat i ara li toca recollir.

    Tot i així, he d'admetre que la sensació d'angoixa és molt calra. Com diuen més avall, l'aparent desordre de les frases i mots fan sentir al lector com si pogués clarament sentir el que sent el protagonista.

    En fi, ja saps: interpretacions Salzburgianes!

    Abraçadotes!

    Salz.

    P.S. Pel que em sembla intuir, tot de conya, oi? M'alegro!!

  • M'afegeixo...[Ofensiu]
    pivotatomic | 07-06-2005

    ... als que reconeixen, humilment, que no han acabat d'entendre el que vols explicar.

    De totes maneres, et diré una cosa... Fa uns anys, vaig tenir una relació amb una meravellosa dona de Madrid. Les coses no van funcionar i varem acabar tallant. El darrer cap de setmana que vaig passar a la capital... bé, el teu relat, sense ser el que em va passar, m'ha fet recordar molt l'angoixa, el patiment, la barreja de sensacions, totes doloroses, que vaig patir aquells dies terribles.

    Amb això, el que vull, es fer un elogi (gens petit, creieu-me) al poeta que s'endevina darrera totes i cadascuna de les línees d'aquest relat tan poc prosaic.

    Teniu la meva admiració, a banda de la meva simpatia (que us vau guanyar aquella memorable sobretaula de riures i pim-pams...)

  • Biel Martí | 18-04-2005

    Buff! Capi, quina cosa més pessimista :p

    Sí, vas dir que quasi sempre escrius quan estàs en estats d'ànims extrems (euforia o tristor), però aquest relat m'ha semblat massa trist. No hi ha un bri de res positiu?

    Bé, sempre et queixes de que no et comento, doncs aprofito l'únic relat que tens i et "machaco", jejejeje.

    M'agrada com l'has escrit perquè transmet la mateixa angoixa que deu passar el protagonista (autobiogràfic, potser?). I he trobat alguna falta, però no em posaré a corregir-te no toca. Hi ha moments en que el desordre de les frases, dels paràgrafs, semblen el desordre mental de qui exposa el que sent i això va bé, doncs un veu més clarament tot el que passa pel cap.

    Vinga, fins una altra, Capi!

    Biel Martí.

  • Jo tmp[Ofensiu]
    kispar fidu | 17-04-2005

    Jo tampoc l'he acabat d'entendre... Ostres, em sap greu! És ja l'últim relat que em quedava i no podré fer un "bon" comentari, o almenys no podré dir ben bé el que m'ha semblat... La veritat és que com a la Shu Hua, no acabo d'entendre ben bé quina és la "relació".

    Però tot i això... dir-te que la frase
    "I del plaer, ja ve el dolor" m'ha agradat molt, pel sentit que li has donat, per la manera com ha expressat aquest canvi d'estat. Del plaer, del gaudir de l'amor, en ve el dolor, el patiment de l'infeliç.

    Ve, ara si que he comentat tots els teus relats! Just en diumenge (l'últim dia de la teva setmana!). Doncs apa, espero que hagi anat molt bé! Ja xerrarem! ciao!

  • no l'acabo d'entendre[Ofensiu]
    Shu Hua | 14-04-2005

    és una amant que l'envia a pastar fang o és una amant que es mor? I ell pateix perquè no té dret a estimar-la? O perquè és morta? No sé, un escrit així, avui en dia, de dos amants que no tenen dret a enarmorar-se... vols dir que és actual? Una impressió, res més.
    Vaig llegint-te a poc a poc, tinc poc temps o em disperso massa.
    Una abraçada
    Glòria

  • Segona lectura[Ofensiu]
    brideshead | 04-01-2005

    He rellegit aquest relat i m'ha semblat descobrir-hi moltes més coses que les que et vaig comentar fa uns dies. "L'obscura i tètrica imatge" que t'ofega és la d'una persona estimada que no pots tenir. I no ho pots suportar. Sents luxúria pel seu cos. El plaer inconfessable que et dóna es fa dolorós, la consciència et diu que aquella relació es impossible.

    El bes apassionat de comiat per una petició amarga: s'ha d'acabar. Tu acabes odiant, l'altra persona només se sent infeliç. I la perversió és la seva, perquè és incapaç de sentir el mateix odi que sents tu. Només pot sentir pena, infelicitat, però no odi.

    Un relat ambigu, con gairebé tots els teus, però ple de sensacions, d'emocions, que van sorgint amb cada nova lectura. Per això m'ha merescut aquest segon comentari. No és gens fàcil transmetre el que hi ha al cor, tenint cura de no estigmatitzar preferències.

    Un petó capità, enhorabona de nou. Un dels millors relats teus.

  • ÒSTIA, TIO![Ofensiu]
    Capdelin | 30-12-2004 | Valoració: 10

    només havia llegit de tu... poesia
    i ara... he llegit aquest relat superdramàtic, llarg, carregat de sentiment... milers i milers de paraules que s´empenyen unes a les altres per ocupar el seu lloc en l´escenari tràgic de l´amor i del desamor...
    m´has deixat sorprès!... no coneixia aquesta cara del teu estil...
    li has fotut tanta, tanta, tanta canya... que has aconseguit que la INFELIÇ... sigui ELLA i tu... només la innocent víctima que roba el cor del lector...
    Has barrejat el glamur de l´erotisme, amb els ulls de llop de la societat puritana i estricta, que d´amagat folla la moral i per fora aparenta beatisme...
    et queda, això sí... el mar... les onades... i els xisclets de les gavines... que tapen el xiuxiueig de les veus intolerants...
    per cert... un dia vaig inventar una definició de
    INFELIÇ = "és aquell que és feliç i no té motius per ser-ho" ( je je je )
    Felicitats pel relat... una vomitada poètica-dramàtica!
    OH REI! = feliç per sempre!!!!

  • Ho has deixat anar[Ofensiu]
    brideshead | 21-12-2004 | Valoració: 9

    tot de cop, has vomitat tots els sentiments, tots els patiments, tots els plaers, tota la infelicitat...No he pogut deixar de llegir, no hi havia cap punt on em podia parar! Un estil molt peculiar el teu, sensible i dolç però alhora contundent, esbufegador, com les veles del teu veler...
    Felicitats, de debò!

  • L' angúnia molt ben descrita.[Ofensiu]
    ones i vent | 17-12-2004

    M'he endut una sorpresa amb els teus relats,
    preciosos, profunds i complexes,
    els he llegit tots a la vegada.
    L'amor es un risc, encara més per les persones sentides i d'un esperit conscient.
    Sobretot quant entre el tema del desig, de certa manera no cal desitjar lo que es pot tenir ....
    Gràcies pel teu comentari, tens raó. Segurament ja has aconseguit
    de portar la teva nau sacsejada a un rumb més serè i llavors deu ser molt bonic,
    ser capità i veure aixecar-se el sol a dintre mar.

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

Foto de perfil de OhCapità

OhCapità

52 Relats

563 Comentaris

93748 Lectures

Valoració de l'autor: 9.55

Biografia:
Descans
Albiro a la llunyania
una terra ben plena
amb trossets de tu,
que m'acompanyin,
i endolceixin sens fi
aquesta ànima perduda.