Un vel entre els nostres ulls

Un relat de: OhCapità

És una rèplica a: Un (secret), un potser de Laura Dalmau.

Sense un no es pot entendre l'altre. És el meu particular cant a l'amor. Gràcies Laura.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Entre els nostres ulls hi posaré un vel no per no mirar-vos, no per no seduir-vos sinó que per no descobrir allò que sé. És un sentiment sincer i pur que destil·la de l'amorós fruit del desig i de la necessitat de descobrir què hi ha rere aquesta ànima que vós posseïu. He xiuxiuejat des de la remor del trencadís de l'onatge a la cala on ara hi estic encadenat secrets de mi que provenen de dins del cor. Un cor alhora fort per gaudir sentiments i emocions però trencadís tal vegada pel sacseig de les onades de la vida.
I trobaré la llibertat de l'ànima, la meva, per poder gaudir amb tota l'amplada dels braços d'aquell que miren ben endins, no per seduir, serà llavors per compartir la complicitat d'aquells instants bells que esdevindran siguin en dissabte o cada dia de la setmana.

I quan les cadenes que m'atansen siguin desforjades podré sortir del fons del mar, al costat de la Torre Valentina, tot humitejat per l'emoció del record d'una passió viscuda amb sinceritat des del més profund del meu cor. I buscaré aquells ulls, els vostres, que em tenen encisat i voldré esbrinar si encara hi ha dins d'ells restes d'aquella màgia que hem gaudit. I descobriré el meu vel per sentir altre cop la vostra complicitat sense tenir por del devanir del temps, i no buscaré el rellotge al vostre blanquinós canell perquè no importarà gens si l'hora és de matí, tarda o nit. I mirant-vos ben endins us parlaré des de dins del cor per assaborir pell amb pell, un dins de l'altre, la intensitat de la bellesa d'un (secret).

Comentaris

  • D'on veniu[Ofensiu]
    RATUIX | 12-06-2007

    Oh,capità que el vostre llenguatge sembla llunyà en el temps i etern en l'enteniment que se'n desprèn? Més enllà del mar, ben segur...

  • Un brindis pel retorn[Ofensiu]
    roda03 | 23-05-2007 | Valoració: 10

    Hola OhCapità,

    El temps s'esmuny amb tanta fragilitat que de vegades perdem el concepte mesurable del mateix. Feia molt que no caminava per la platja de RC. He estat treballant de valent per a mi mateix. M'he endinsat en el món del silenci i la solitud permesa per retrobar aquella pau que tan afamadament cercava. He pactat amb el més íntim de mi mateix i amb la natura, i junts, hem iniciat un camí tranquil i senzill. LLarges tardes de converses i de cançons absurdes sense música. M'ha regalat la seva col.lecció de colors : grocs aginestats, verds del ceps, vermells grosella, grisos diversos i blancs esquinçats.
    Tossudament, el teu "vel entre les nostres ulls", m'ha donat el reflex definitiu i màgic de la meva nova primavera.
    Brindo per vos i per les nostres vides,
    Roda03

  • Sense paraules[Ofensiu]
    Hannah | 15-05-2007

    Que maco!
    M'ha agradat tant!!!! És un dels que m'ha agradat més. Felicitats!!!!!
    Un goig poder-te llegir.

    Una abrasada

    HAnnah

  • enhorabona pel despertar[Ofensiu]
    atram | 15-05-2007

    de nou d'OhCapità, un goig tornar a lelgir paraules vostres, enviades des del cor, des de la cala, des de la humitat salabrosa de la mar, tant teva, tant nostra, tant de tots els qui ens sentim atrapats i amarats per ella, embriagats i ofegats a la vegada.

    El meu més sincer desig de sort en el trencar de les cadenes, per a renovar el rumb i poder copsar el navegar pausat i tranquil d' un nou veler surant pel mar...

    atram

l´Autor

Foto de perfil de OhCapità

OhCapità

52 Relats

563 Comentaris

93668 Lectures

Valoració de l'autor: 9.55

Biografia:
Descans
Albiro a la llunyania
una terra ben plena
amb trossets de tu,
que m'acompanyin,
i endolceixin sens fi
aquesta ànima perduda.