La màquina de fer sexe

Un relat de: Tanganika
Quan la va tenir enllestida, el doctor Sexesí se la va mirar orgullós i alguna cosa sota els calçotets també ho demanava, però la va tranquil·litzar. Primer el negoci, després el plaer. Admirables, els progenitors que el van educar així.

Sí, va somriure en Joan Clímac Sexesí. Precisament havia acabat la feina el trenta de març, el dia del seu sant. Encara no entenia com el seu nom compost no acabava amb ics, per arrodonir-ho tot. En fi. Calia celebrar igualment el dia tan bon punt hagués provat la Sex making maschine (amb el nom en idioma de màrketing impactava més). I va trucar dues dones que s'havien ofert voluntàries per a l'experiment: la Dela i la Mona.

La Sex making maschine estava connectada i a punt. Només calia obrir una porta i que una d'elles hi entrés. La Sex funcionava amb coordenades temps-espai i altres dades difícils d'entendre per l'autora que és de lletres i no de ciències.

La Dela va viatjar fins el llit de Bonaparte en època bèl·lica. Napoleó estava molt excitat i, malgrat tenir un penis de nen de set anys, tenia bones estratègies atacant pels flancs i per darrere, una llengua de foc i uns bons dits manipulaires. La Dela va tornar extasiada i imitant un posat que la història megaconeix del famós home (però realment no saben arrel de què!).

La Mona va traslladar-se a la Prehistòria, en temps de llargs hiverns gèlids i coves amb fogueres i pells. No hi havia tele. Un mig home-mig bèstia la va engrapar i s'hi va acoblar amb flaire de suor ancestral, pèls enganxosos, ulls sense emocions, i un aparell brutal que la va dur a totes les dimensions del plaer carnal inhumà.

Tot un èxit, doncs, la Sex making maschine.

I el doctor Joan Clímax (d'un rampell va canviar aquella lletra al DNI i al DNO) Sexesí del bracet amb les dues meuques va anar a comprar cava i reposteria fina i cap al catre perquè li mostressin què havien après i què podia aprendre.

Ignoraven nefastes conseqüències en usuaris massa eixelebrats. No tot són flors i violes i dies de vi i roses i existeixen coordenades massa arriscades.

Per això el doctor va acabar a la presó on es dedica a pensar decoracions per a rotondes, com a molt.




Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Tanganika

Tanganika

216 Relats

219 Comentaris

133153 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Al terrat de la meva infantesa amb el llibre de la meva mig maduresa: 'Al terrat a l'hora calenta i altres relats' (Nova Casa Editorial, abril 2015).