La mal follada

Un relat de: Tanganika
La Irene està mal follada, de debò. No troba els tios que cal perquè no va com cal i les coses li surten rave llavors. Em ve a buscar a casa amb aquella cara llarga i anem cap a la universitat. El meu pare se la mira i a l'hora de sopar ho diu davant de tota la família:
- Aquella amiga teva està mal follada. Es veu d'una hora lluny! I això que no és pas una gallina vella!
I esclata a riure, mig desdentat i espitregat, el divorciat tres cops que segur que va malfollar les tres dones. Riu i la quarta dona és a la cuina preparant bacó amb ous.

Torna la Irene. Vol anar sexy i no en té ni idea. Calen pantalons arrapats, si pots t'operes els pits si no tens mida, vas al gimnàs i que el cul et pugi, et pintes i el llapis d'uls i el rymmel que no siguin escassos i de to més que visible. Roba ajustada, tops i colors cridaners. Posar-se botins amb taló. Que es tregui la ditxosa cua de cavall i cabellera a l'aire ben escandalosa i si pot ser rossa platí. No, no en té ni idea. Aleshores jo també li dic:
- Ets una mal follada. Ho ets perquè vols. Jo he tingut un piló de tios, he pogut escollir i he tingut bons mestres (la meva germana, la que ara viu amb un africà, em dóna uns consells dignes de publicar) i sempre acabo satisfeta i sé satifer. Sóc un crack. Són els millors anys i tu malcardant i que se't veu a la cara, Irene, se' t veu! Vols dir que no t'han proposat un 69? Que no t'han llepat i xarrupat? Que no t'han ben tocat i remenat? Vols dir això?

El meu pare, però, que el bombin. Somio que és un eunuc i que per fi marxa per sempre. Que marxi amb el camió i es perdi! Deixaré de sentir a les nits com la seva quarta gemega fent mal teatre per un sou que la mantingui. Cotó a les orelles o música alta i fer-me un quiqui per no sentir-los, per treure'm la ràbia i el fàstic del malfollar. Puc arribar a fer set quiquis força seguits. I tu, Irene?

I la Irene torna, com cada dia d'estudi. No fa cas. La Irene es mira molt el meu pare i li somriu. Potser pensa que si té una història amb un cinquantè amb els cinquanta anys mal portats la seva vida sexual farà un gir. Il.lusa Irene! Llavors sí que no et treuràs la denominació de "mal follada."

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Tanganika

Tanganika

216 Relats

219 Comentaris

133192 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Al terrat de la meva infantesa amb el llibre de la meva mig maduresa: 'Al terrat a l'hora calenta i altres relats' (Nova Casa Editorial, abril 2015).