La gent canvia

Un relat de: Tenderness

Es diu que la gent canvia… a mesura que vas creixent vas modelant el teu pensament i la teva manera d'actuar és diferent..
Ja no som el que érem.. ni d'aquí un temps no serem com actualment... et vas movent per ambients diversos, coneixent a gent i aprenent amb experiències... ara entenc per què... tots som diferents.. evolucionem amb el que ens sosté, amb el que ens sentim més bé.. uns amb un llibre.. altres amb una play.. uns amb un vídeo.. altres amb bolígraf i paper..
Vas acomodant el teu món.. mil i un detalls que defineixen el teu interior des de el més profund.. fins al que es reflexa als teus ulls..
Hi ha maneres d'actuar i de comportar-se.. de envoltar-te.. i recrear-te.. hi ha sentiments.. hi ha paraules.. hi ha mirades.. i patacades..
A vegades et trobes amb rastres teus en altres persones .. que ja no són teus.. ja no et pertanyen.. fins que al final ho oblides.. i no recordes cap senyal teva en aquest rastre..
Et sents estranya.. abandonada? No.. utilitzada? Tampoc.. quina és la paraula? No puc especificar-la...
Et sents identificada amb cada gest.. cada paraula utilitzada.. cada detall que configura la teva persona.. però no li dones importància..
Arriba un moment en què dos móns que es congeniaven perfectament acaben patint repulsions.. repetidament.. dos móns amb configuracions semblants.. en un més ressaltades.. i sempre amb la influència d'altres.. acaba passant el que passa. Perquè diuen que la gent canvia.. això és el que passa...

Comentaris

  • La dicatdura del temps[Ofensiu]
    Gica Casamare | 04-05-2005 | Valoració: 9

    M'agrada molt la teva amnera d'escriure, una reflexió literària imponent, la vida en forma de literatura, belles paraules entrellaçades per explicar el món, el sentir.