La felicitat és a dins teu

Un relat de: Ina Gemstone

Com cada dijous, ens trobem amb el meu xicot al mateix bar de sempre com si fos una cita, tot i viure junts. L'un marxa de casa abans que l'altra. Són tradicions.
Em trobo amb en Jack esperant-me amb el cafè sol amb poc sucre per ell i un Ice Latte per mi. El seu també fred naturalment, estem a ple estiu i ve més de gust.
Jo li començo a explicar que no soc feliç del tot, que em falta alguna cosa a pesar de tenir-ho tot.
— Amor pots fer el que vulguis, tens temps, pots estar de relaxació… tant de bo jo pogués estar així. Potser et falta l'al·licient d'una feina de 4 horetes o aprendre una llengua…
— No rei amb una altra feina jo crec que em vindria una recaiguda perquè de nou començaria a pensar i donar voltes, agafar baixes, etc. Ja veus que fent activitats i quedades ja m'atabalo!
— Doncs què vols més? Mai és suficient res per tu. Sempre vols més i això també et porta a recaigudes. Vas escriure un primer llibre que et va portar a recaure, el segon el tens fet, però en mans d'una editorial que et guia, ho has intentat! No tothom pot arribar a ser escriptora professional i potser tu estàs en aquest grup, fes-ho per hobby amor. Inspira't, escriu tot el que tu vulguis, però no t'hi obsessionis.
— És la meva il·lusió, rei, però també ho veig que no en sé prou que no tinc bon vocabulari i que a vegades escric coses massa personals… no obstant això, em desfogo, el dolent és publicar-ho?
— Saps què penso de les xarxes socials amor, però sí que els relataries són una bona comunitat endavant, ara centra't en això i sobretot en seguir una rutina cada dia.

Ja tinc el meu post-it a la nevera explicant hora a hora quina activitat faig.
He d'agafar-m'ho tot amb més calma, no aspirar a ser ningú, deixar de banda les xarxes socials i cuidar-me, estar per mi, la higiene personal i del pis és molt important amb persones amb problemes. Fer sortides però tampoc moltes.
Intentar fer compromís amb les activitats establertes pel centre i intentar fer les del post-it cada dia per ordre.
Jo no crec que ningú sigui feliç eternament, va a èpoques.
Tot passa, i tant que passarà.

Comentaris

  • sempre endavant[Ofensiu]
    Nua Dedins | 17-08-2023

    Molt bé Ina. I tant. La vida és plena de contrastos. No hi hauria blanc sense el negre. Ni alegria sense tristesa. En tot cas, cal treballar molt per arribar a on un somnia. Hi ha una frase que m'agrada que diu:

    'Siempre acabamos llegando a donde nos esperan' (José Saramago)

    Així que... camina sempre!

  • Autobiogràfic?[Ofensiu]
    Prou bé | 16-08-2023

    Potser una mica.
    Ja tens dit coses per a animar-te a anar endavant. Jo comentaré el relat. Poses els protagonistes en una trobada al bar "com si fos una cita". Bon recurs per crear un ambient de conversa.
    Conversa fluïda i que transmet moltes coses.
    Ben estructurat i entenedor.
    (I crec que has millorat l'escriptura quant a faltes)
    Segueix.
    Amb total cordialitat

  • Agraïment[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 14-08-2023

    Gràcies a tu també per llegir i comentar els meus telats Ina. No deixis d'escriure, ni de abandonar els teus somnis..
    Una abraçada.
    Rosa.

  • Opinió [Ofensiu]
    llpages | 14-08-2023

    Qui et digui que sempre està feliç és un liret, el cervell no li peta rodó. La persona equilibrada passa per etapes bones i per etapes dolentes, com tothom. Quan tot va bé, a gaudir, però quan no va tan bé, aleshores... a aprendre! Només s'aprèn dels errors, siguem clars. Per tant, somia, posa't objectius, arrisca. Si surt bé, enhorabona! Si no surt bé, aleshores hauràs après, seràs més sàvia i sabràs com recomençar amb més coneixements. L'objectiu final a vegades no és el més important, és aprendre mentre fas camí el que et farà millor persona. Sort!

  • La feliciat...[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 14-08-2023

    És un concepte molt magnificat i amb moltes definicions. Per a mi significa, gaudir del trajecte més que de la finalitat, i fer-ho de manera positiva. En totes les coses i situacions, hi ha alts i baixos, i la forma de viure-ho és el que fa que ens sentim amb ànim o amb tristesa per seguir avançant, malgrat les dificultats que vagin apareixent. En aquest cas, la complicitat de la parella, és de gran ajuda.
    Un relat esperançador Ina. Sempre endavant!!
    Rosa.


l´Autor

Foto de perfil de Ina Gemstone

Ina Gemstone

17 Relats

53 Comentaris

2822 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Sóc una somia-truites ja que vull arribar a ser escriptora professional.
Si més no, ara ho faig per hobbie.
Mai se sap!
He cursat fins a batxiller.
Tinc molt de suport, i molt a dir!!!

Amb moltes ganes d'entrar de nou a aquesta comunitat relataire!.

Salut per tots!

Ina Gemstone.